פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים 5600 יהיה מצויין לhtpc זולה7200 יהיה חזק יותר אבל הכרטיס המובנה פחות טוב.עם איזה כרטיס אתה מקליט? כרטיס שמקודד בחומרה?
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר כן כן, אני יודע ש-AMD זה HTPC זול ומצויין, אפילו עם מעבד יותר זול מה-5600אני אתחיל להקליט עם מקליט USB של LEADTEK דגם PALMTOPיש לי אותו בבית והוא לא מקודד בחומרה, יש לו דרישות די חזקותאם אני אראה שקשה לו, אני ארכוש PVR 150 (אני אצטרך כרטיס LOW PROFILE, עולה קצת יותר מהרגיל)מה הכוונה שהכרטיס המובנה פחות טוב? אני לא מתכוון להריץ משחקים, האם זה משנה?האם הוא פחות טוב להצגת סרטים?תודה
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים בסה"כ הוא נחמדאם התקציב מאפשר, הייתי מחליף את המארז לזהhttp://zap.co.il/model.aspx?modelid=713123שהוא עם קירור טוב יותר (2 מאווררי 120 מול 2 מאווררי 80), ספק שקט ואיכותי יותר ובכלל מארז איכותי יותר.ושוב, במידה שהתקציב מאפשר, עדיף ללכת על הg45
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר כן אני יודע שזה מארז איכותי יותרראיתי בחנותוזה לא בגלל הכסף, על מארז לא חוסכיםפשוט אהבתי את ה-JSP כי הוא קטן יותרוגם מאוד יפה חיצוניתיש לו פינות עגולות ומכסה לצורבוגם מאוד חשוב בשבילי: הוא בדיוק בצבעים של ה-YES MAX...
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר זהו,עדכנתי אתמול את ההזמנה ל-G45 ו-E7200.עוד 300 שקל...חשבתי לחסוך אותם וללכת על לוח G31, אבל נראה לי שזה כמו להרכיב מנוע של מרצדס בתוך סוסיתא, וחבליגיע אלי בימים הקרובים ואני אעדכןתודה לכולם על הסיוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.