פורסם 2003 ביוני 922 שנים אני מחפש שירים שיהיה באמת אפשר להוציא את המיץ (לא העוצמה אני מתכוון) של הרמקול ולראות את היכולת שלו? אני בעיקרון עד עכשיו היתי מכור לדיסק הראשון של אניגמה ( :) ותמיד היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו. אז מה יש לכם להציע? ולא בכוון של רוק כבד בבקשה.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים איזה סגנון?המלצות חמות- for the love of god של stevie vaibrothers in arms של dire straitsוfatal tragedy של dream theaterכל אלה מנצלים את המקסימום מהמקסימום של הרמקולים.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר איזה סגנון?המלצות חמות- for the love of god של stevie vaibrothers in arms של dire straitsוfatal tragedy של dream theaterכל אלה מנצלים את המקסימום מהמקסימום של הרמקולים.את הראשון לא מצאתי.השני מדהים, תודההשלישי יפה אבל לא ממש אהבתי.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אני יכול לשלוח לך ברגע שאני אסדר את האיי סי קיו שלי...השני יש לי על וייניל 8)ואת האחרון אני ממליץ לשמוע את כל הדיסק שממנו הוא לקוח ברצף... ככה הוא נשמע טוב. (הדיסק- dream theater- scenes from a memory)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר מה תגיד על:staind - OutsideMetalica - Nothing else matters (aucosticוגם רמקולים טובים ישר מראים את המגרעות של המגבר.שמתי לב שיש לי הרבה רעש לבן , ודיסטורשן בגבוהים!מה יכולות להיות הסיבות?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים יש איזה שיר בS&M בדיסק הראשון שמתחיל בקטע קלאסי די איכותי.שאר השירים של מטאליקה לא ממש אני אוהב אבל Nothing else matters נחמד מאוד אבל לדעתי לא מציג איכות של רמקול.לגבי הבעיות שציינת יכולות להיות אינספור סיבות.נסה להשתמש בכבל אחר איכותי יותר, נסה לבדוק את הרמקולים על מגבר אחר, נסה לבדוק את המגבר עם רמקולים אחרי, אם יש EQ תכוון לרגיל את הכל.ועוד אינספור סיבות.כמובן יכול להיות שהרמקולים או המגבר פשוט לא טובים :'(
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר או קיי מצטער , הבעיה היתה במספר ה MP3 שניסיתי.ושאר השירים אין דיסטורשן! אבל רעש לבן עדיין קיים, אני מניח שזה בגלל המגבר הישן (Fisher)עוד שיר:Scorpions - Living for tomorrowתגיד סקורפיון , יש שיר שמאוד דומה להתחלה של ה Brother in arm וגם הולך ככה אבל בלי המילים , רק מנגינה.איך קוראים לו? אולי מישהו עוד יודע?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר לא , זה לא PRIVATE INVESTIGATIONS ועוד מנגינה שאני לא מצליח להיזכר של מי ואיך היא נקראת, זה אם סקסופון בלי מילים בכלל , ממש מפורסם......................... עומד לי ממש על קצה הלשון אבל אני לא מצליח להיזכר....................... .
פורסם 2003 ביוני 922 שנים רוב השירים של הסקורפינוס טובים . רעש לבן- נסה לבדק בעיות הארקה, נתק ממיר אם הוא מחובר לשקע קרוב\זהה, כבל אחר בין המקור והמגבר וכבל אחר בין הרמקולים למגבר, ונהס מגבר אחר אם אתה חושד במגבר כי אולי הוא מקולקל קלות.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר מן "ששששששששששששששששששששששששששששששששששששש" כזה ברקע, אתה יכול לשמוע אותו נגיד כששום דבר לא מנגןואתה תגביר ותשמע אותו.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר לא , זה לא PRIVATE INVESTIGATIONS ועוד מנגינה שאני לא מצליח להיזכר של מי ואיך היא נקראת, זה אם סקסופון בלי מילים בכלל , ממש מפורסם......................... עומד לי ממש על קצה הלשון אבל אני לא מצליח להיזכר....................... . מצאתי סוף סוף, זה ממש יפה , מומלץ לשמוע: Candy Dulfer - Lily Was Here
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.