עבור לתוכן

המלצה לעכבר קל ומדוייק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רציתי אם אפשר המלצה לעכבר שיהיה כמה שיותר קל ובאמת כמה שיותר מדוייק

לא משנה המחיר, ואם אפשר שיהיה אלחוטי ומותאם גם ליד שמאל.

תודה רבה.

פורסם

razer diamondback - אמנם לא אלחוטי אבל באלחוטי בכל מקרה יש יותר חסרונות מיתרונות והבטריה בד"כ מוסיפה עוד כמה גרמים מיותרים.

יש גם את ה-Microsoft Wheel mouse optical 1.1a שהוא לטעמי אחד העכברים הכי טובים היום לגיימינג, טוב יותר מה-DB, אבל קשה לי להאמין שמישהו ירצה לקנות עכבר בן 8 שנים עם 400DPI בתור עכבר "חדש". :)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף יותר את של לוג'יטק והתגובה של מומחה לא רשום המליץ על NANO, האם הוא עכבר מדוייק או רק קל בגלל שהוא קטן?

תודה על התגובות!

פורסם

זה העכבר הכי טוב שיש

פורסם
  • מחבר

וכמה הוא עולה?

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 22:09:36

בכלל אני רואה שזה למחשב נייד, האם זה יעבוד גם ברגיל בגלל ששנהים זה USB? או שיכולה (לא נראה לי) להיות בעיה?

תודה :)

פורסם

לא צריכה להיות בעיה, USB הוא חיבור אוניברסלי.. רק תתכונן להחליף בטריות כל שני וחמישי (אלחוטי אחרי הכל)

וכמובן שאני מקצין, אבל בכל זאת זה יכול להטריף חלק מהאנשים, אני למשל לא יכול לסבול החלפה של בטריות לעכבר אלחוטי. היה לי סט אלחוטי מקלדת ועכבר והעפתי את העכבר, השארתי את המקלדת כי מבחינת האותות שנשלחים באופן אלחוטי- זה הרבה פחות אותות מאשר העכבר ולכן צריכת סוללות של מקלדת הוא נמוך באופן ניכר.

פורסם

הם טוענים לזמן בטריה של חצי שנה או יותר

בפועל כנראה הרבה פחות אבל אם תשתמש בבטריות נטענות לא תהיה לך שום בעיה

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה יותר מידי קטן ולא כ"כ נוח.

אולי יש דגם אחר לא לנייד אבל גם לא כ"כ כבד? וגם מדוייק.

אני אולי קצת מכביד בדרישות אבל אני מחפש משהו טוב. ואולי אחרי 5 שנים עם אלחוטי, אני חושב לחזור לעם חוט.

מה דעתכם.

תודה!

פורסם

אני לא טוען שהביצועים טובים יותר, למרות שהם כן, אבל עכבר חוטי הרבה יותר עדיף.

לדעתי הסיבה העיקרית היא הבטריות. יש לי מצלמה ולפעמים קורה שאני בא להשתמש בה והבטריות גמורות כבר. אתה יודע אחרי הכל זה לא ליתיום והזרם/מתח לא נשאר בבטריה. אבל מצד שני, יש גם עכברים אלחוטיים עם בטריה מובנית ותחנת עגינה שכאשר העכבר אינו בשימוש אז הוא נטען. אבל גם לזה יש יתרון- סתם גוזל חשמל מיותר (למרות שזהו חיסרון של גם עכבר אלחוטי, עם בטריה מובנית או לא).

בקיצור יש הרבה נקודות מעצבנות בבטריות, אני אישית שונא בטריות- חוץ מהמצלמה הדיגיטלית אני ביום יום לא נתקל בבטריות.

טוב נעזוב את עניין הבטריות. עכבר חוטי הוא עכבר מדויק יותר ברוב המקרים והוא לא פחות נח מעכבר אלחוטי בעניין החוט שלו.

אין שום חסרונות לעכבר חוטי לדעתי ואני ממליץ שתחזור לעכבר חוטי, אחרי 5 שנים שבהן השתמשת בעכבר אלחוטי.

פורסם

החיסרון הגדול של עכבר חוטי זה החוט שלו שנוטה להסתבך במקלדת או בחפצים אחרים על השולחן.

עכבר אלחוטי טוב תמיד יהיה מדוייק יותר מאחר ואתה מזיז רק את העכבר נטו ולא סרחי עודף מיותרים.

יש לי הרבה מאוד שנים עכבר וגיים פד אלחוטיים של לוג'יטק וזה סוף הדרך.

קונים מטען בטריות שטוב גם למצלמה ופותרים את כל הבעיות של הבטריות.

פורסם

אתה צודק אבל שני דברים..

1. יש אנשים שהבטריות לא נוחות להם. כמוני למשל (פירוט בפוסט הקודם שלי)

2. החוט שאתה אומר שמפריע- זה עניין של הרגל.

פורסם

אם יש לך מחזיק חוט, או כזה שכל החוטים מנוטבים דרכו, זה לא בעיה. והייתי לוקח WMO. זול ועדיף על השאר שהוצגו כאן. מאוד נחמד ליד. זמין בכל חנות בכל חור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם.

החלטתי לקנות את ה- LX8 שלהם שהוא אלחוטי ועם לייזר.

רק רציתי לשאול שאלה אחת קטנה: ראיתי שזה בא עם החיבור הקטן ל- USB, ומצד שני בא גם עם חיבור USB גדול יותר, האם צריך את שניהם?

תודה רבה.

אני מתכוון אחד לחיבור הקטן Mini-receiver וה"גדול" הכוונה ל- USB extension stand .

פורסם

סתם שתדע הLX8 בא כחלק מסט של WAVE אלחוטי, בתור סט זה יוצא די משתלם, ניתן להשיג ב480 שח.

אני מעוניין במקלדת WAVE אבל לא בLX8.

קראתי הרבה ביקורות ואני חושב שאני מעדיף את Microsoft Optical 5000/ Microsoft wireless Intellimouse שנחשב לאחד העכברים הנוחים ביותר (לימניים), די מדוייק ויש לו חיי סוללה ארוכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים