עבור לתוכן

היילו:ילד ששיחזר את המשחק נהרג מכדור שנפלט

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי ההורים בלבד. אולי לא רק בכך שלא שמו את האקדח במקום שהוא לא-נגיש-לחלוטין (אני לא מדבר על משהו כמו לשים אותו באיזה ארון גבוה/להחביא אותו, אלא לפי דעתי אם מחזקים אקדח בבית צריך לנעול אותו באופן כלשהו), אלא גם בכך שחינכו את הילד שלכם כך. (לא יודע מה איכתם, אבל בגלל החינוך שההורים שלי נתנו לי, הייתי משחק GTA 24/7 גם כשהייתי בן 8 ולא נסעתי ברחוב ודרסתי אנשים, למרות שהייתה לי את האפשרות.)

אין לי מה להגיד, הורים חסרי אחריות לחלוטין.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להאשים את תעשיית המשחקים?

אני לא יודע מאיזה גיל מוגבל היילו, כי אין לי בוקס ולא ראיתי את עטיפת המשחק. אבל אני מניח שהוא מוגל למנימום גיל 14.

אז למה ילד בן 11 שיחק בו? סיבה מאד דבילית לכאורה, אבל היא לבד מספיקה כדי לפתור את המשחק מכל אשמה.

פורסם

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

פורסם

להאשים את תעשיית המשחקים?

אני לא יודע מאיזה גיל מוגבל היילו, כי אין לי בוקס ולא ראיתי את עטיפת המשחק. אבל אני מניח שהוא מוגל למנימום גיל 14.

אז למה ילד בן 11 שיחק בו? סיבה מאד דבילית לכאורה, אבל היא לבד מספיקה כדי לפתור את המשחק מכל אשמה.

+17

פורסם

Watertown, Wisconsin זה בארה"ב ולא בקנדה.

פורסם

אני חושב שתעשיית המחשקים לא אשמה, כי מה לעשות על הנייר רשום מגיל מסויין

פורסם

לדעתי, אשמת ההורים ורק ההורים. משלוש סיבות:

1. למה לעזאזל ילד בן 11 משחק היילו?

2. אפילו אם הם לא הגבילו אותו בהתאם לגיל שרשום על הקופסא, חינוך!! עם רובים לא יורים ולא מכוונים על בני אדם. לא אם זה צעצוע ועל אחת כמה וכמה אם זה אמיתי. במיוחד בקנדה, ששם הוא לא צריך לעשות צבא ואין לו סכנה של אויבים מבפנים.

3. ואפילו אם בשני הסעיפים הקודמים הם נכשלו, למה לעזאזל הרובה נגיש לילד בן 11? מילא הוא היה בכספת עם קוד והילד הצליח לפרוץ - אז הוא גאון, אבל הוא היה נגיש לחלוטין!

פורסם

עזוב את כל הסיבות שציינת. איך לעזאזל הוא ירה בעצמו..?

פורסם

זה פאקינג רובה, ואם זה רובה בבעלות פרטית כנראה מדובר על רובה bolt action לציד, למרות שזה בארצות הברית אז גם לא הייתי מתפלא אם זה היה M16 עם כוונת טלסקופית ומטול רימונים. בכל אופן ההדק בערך מטר מקצה הקנה, אז איך לעזעזל אתה יורה בעצמך בטעות?!

אה כן, וויסקונסין זה בארצות הברית...

פורסם

לא קשור, איך פיזית אתה עושה את זה? היד לא מספיק ארוכה, בטח לא של ילד בן 11...

The gun did belong to Nimm and was purchased legally by his parents. The young boy and his dad liked to target shoot.

.....

פורסם

באותה מידה הוא היה יכול לשחזר את הפרק המצויר של סופרמן\צבי הנינג'ה\מייטי מקס שראה אתמול בערוץ הילדים.

כאילו, יש כאן זכרים שלא שחקו עם רובים בילדותם?

פורסם

מה היה קורה אם בכל בית בישראל היו רובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים