עבור לתוכן

בעיה עם תוכנת WINRAR

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71

כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת.

ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון?

תודה רבה

פורסם

מה הוא רושם כשזה נכשל ? האם אתה עושה OVERCLOCK ? כמה סטיקים של זכרונות יש לך ומאיזה סוג ?

פורסם
  • מחבר

אחת הדוגמאות שאני מקבל בניסיון חילוץ מסוים:

Packed data CRC failed in Ludi.X The volume is corrupt

CRC failed in Ludi.X.. The file is corrupt

לא יודע מה זה OVERCLOCK

לגבי הזיכרונות- אם תגיד לי איך לבדוק זאת (לא בצורה פיסית), אנסה לענות לך

תודה

פורסם

אתה תצטרך לבדוק את זה בצורה פיזית כי יכול להיות שיש לך בעיה איתם. תתחיל בחיפוש מדריך לשימוש ב memtest86+ ותבדוק אותם ככה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה yousux

האמת, אני מתקשה קצת להבין מה הקשר בין הזיכרון, לבין תוכנת WINRAR

יש הרבה דברים לא ברורים בהקשר הזה:

האם חילוץ חבילת קבצים דורשת "מאמץ" כזה גדול מזיכרון המחשב? למה אחרי פעולת REPIAR ,החילוץ כן מצליח? ואם נניח יש אכן בעיה עם הזכרון, זה היה אמור לבוא לידי ביטוי גם ביישומים אחרים, לא ככה?

מדובר במחשב HP PAVILION (שולחני) שרכשתי רק לפני מספר חודשים. במקור הוא הגיע עם 1GB

, ולא מזמן הגיע אליי טכנאי והוסיף עוד 3GB

לצערי, לא שמתי לב בכמה סלוטים מדובר ומאיזה סוג. אני גם לא מתכוון לפתוח את המחשב פיסית, כי ראשית, זה לא יגיד לי כלום, ושנית- הנזק שאני עלול לגרום שם, הוא יותר גדול מהתועלת.

מה שכן, אני יכול לנסות ביצוע בדיקה עם memtest86

דבר נוסף, כאשר מערכת המדיה סנטר שלי תחזור מהמעבדה, אני יכול לנסות לחלץ את הקבצים שם, ולראות את ההבדל...

פורסם

נסתרות הם דרכי המחשב. הקבצים גם יכולים אולי להיות כבר פגומים עם יש בעיה עם הזכרונות, ככה שהייתי מנסה להשיג אותם על המחשב השני, לראות שזה עובד ואז לנסות על המחשב הזה.

פורסם

האם אתה יצרת את הקבצים הללו בעזרת ה-WINRAR? ובכל מקרה רצוי לבדוק מה קורה כאשר אתה פותח את אותם קבצים בעזרת מחשב אחר...

פורסם
  • מחבר

לא, לא אני יצרתי את הקבצים.

אז באמת כאשר אקבל לידי את המחשב השני, אנסה לחלץ שם את אותם קבצים.

במידה והחילוץ יצליח ללא שום הודעות שגיאה, המסקנה תהיה שיש איזושהי בעיה עם מחשב ה-HP

תודה לכם!

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, האם יש עוד תוכנה חזקה ויעילה (רצוי חינמית) שיודעת לחלץ קבצי RAR?

פורסם

יש קבצי RAR או סוגים אחרים שלא נפתחים טוב ע"י תוכנה מסוימת משום מה.

תמיד טוב שיש כמה תוכנות מותקנות.

לי יש WINRAR , 7ZIP ו WINZIP מותקנים על המחשב.

ניסיתי עוד תוכנות בעבר אבל במערכת הקיימת לא נתקלתי במשהו ששלושת אלה לא מסוגלים לפתוח.

פורסם
  • מחבר

יש קבצי RAR או סוגים אחרים שלא נפתחים טוב ע"י תוכנה מסוימת משום מה.

תמיד טוב שיש כמה תוכנות מותקנות.

לי יש WINRAR , 7ZIP ו WINZIP מותקנים על המחשב.

ניסיתי עוד תוכנות בעבר אבל במערכת הקיימת לא נתקלתי במשהו ששלושת אלה לא מסוגלים לפתוח.

בדיוק בגלל זה שאלתי:)

אבל תגיד, האם ריבוי תוכנות מהסוג הזה לא עלולות לגרום להתנגשויות ביניהן?

ושאלה נוספת, האם WINZIP היא תוכנה חינמית?

החלטתי להקפיד על כך שבמחשב שלי יותקנו אך ורק תוכנות חינמיות, או תוכנות שרכשתי בצורה חוקית, וכבר הוצאתי על כך המון כסף!

(בעיקר על אופיס 2007 ,שלרוע מזלי פספסתי רק בשבועיים את ההוזלה הענקית :kopfpatsch: )

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע!

נראה לי שהדבר ההגיוני ביותר מבחינתי, הוא לנסות את WINZIP

במידה והיישום יצליח בחילוץ אותם קבצים שבהם WINRAR נכשל, אז שווה לשלם תמורת רישיון.

במידה ולא, זה בעצם אומר שהבעיה היא כנראה בקבצים עצמם (בהנחה שאין בעיה בזכרון), ואז אני יכול להסתפק ב-WINRAR

במידה ואחליט לרכוש רישיון ל-WINZAP ,יש לי התלבטות קטנה- מה ההבדל בין גרסת הסטנדרט לבין גרסת הפרו? האם שווה לשלם עוד 10 דולר ,כי גרסת הפרו מסוגלת אולי לחלץ יותר סוגי קבצים מגרסת הסטנדרט, או שההבדל בכלל לא מתבטא בתחום הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים