פורסם 2003 ביוני 922 שנים יש לי על המחשב משהו כמו 12 יציאות USB.שתיים מהן מקדימה ( בפרונט של המארז) עוד איזה שמונה בשתי שורות מאחורה (איפה שכל היציאות של כל הכרטיסים למיניהם ועוד איזה שתיים על ה motherboard.הבעייה היא שהיציאות USB היחידות שעובדות הן אלו שהן ישירות על ה motherboard, השאר פשוט לא מגיבות.כשאני אומר לא מגיבות אני מתכוון שגם שניסיתי לחבר אליהם את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם שניסיתי לחבר את המחזיק מפתחות שהוא דיסק נייד, זה פשוט לא הגיב.אז חוץ השתי יציאות האלה, כל השאר לא עובדות.מישהו יכול לעזור לי?(כי שתי היציאות שעובדות תפוסות כל הזמן, לכן אני צריך גם את האחרות).תודה רבה.זה די דחוף.....
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אתה מתככון שיש לך שתי יציאות על הלוח {מולחמות} שעובדות ועוד עשר יציאות {שמחוברות ע"י כבל} שאינן עובדות?אולי הכבל לא מחובר טוב ?איזה לוח?**אני ממליץ לך למחוק מהר את האשכול שפתחת ב"תמיכה תכנית" לפני שימחקו לך את שניהם...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר הלוח הוא Gigabyte ga-81HXP אין לי מושג אם הכבל לא מחובר טוב כי הטכנאי הרכיב את המחשב. ואם יש אפשרות לתקן את זה בלי לפתוח את המחשב (אני לא משהו בלהתעסק בזה ) תודה
פורסם 2003 ביוני 922 שנים תכנס לביוס ותחפש שם USB ותראה אם זה מבוטליכול מאד להיות שזה פשוט לא מחובר ואז אי אפשר לעשות כלום בלי לפתוח את המארז
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר ראיתי שם שני דברים:אחד לא מבוטל (משהו כמו מספר USB PORTS שמכוון לשישה)ואחד שהוא USB LEGACY SUPPORT שהוא מבוטל.צריך להפעיל אותו?זה יעזור במשהו?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אם אתה אומר שהיציאות בלוח עובדות לא צריך לשנות שום דבר בביוס...כל היציאות האחרות הם מכרטיסי PCI מה שאומר שאתה פשוט צריך לברר איזה כרטיסים אלו(אפשר בעזרת SISOFT SANDRA) ולהתקין את הדריבר המתאים...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אלה לא כרסיטי PCI {לפחות הקדמיים לא.}אלה פינים {מולחמים בלוח} ומחברים להם כבל ואז יש עוד יציאות USB.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים ראיתי שם שני דברים:אחד לא מבוטל (משהו כמו מספר USB PORTS שמכוון לשישה)ואחד שהוא USB LEGACY SUPPORT שהוא מבוטל.צריך להפעיל אותו?זה יעזור במשהו?תנסה לעשות לו enable.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר עשיתי וזה לא עזר.אז האם יכול להיות שהטכנאי שחיבר את כל יציאות הUSB פישל ועשה עבודה מסריחה?זה נראה לי קצת מוזר.אני חושב שזה יותר בעייה של הגדרה מאשר של חיבור פיזי.יש לכם אולי רעיונות???
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אולי הוא לא חיבר את הכבל בכלל ללוח...אתה רוצה להגיד לי שיש ללוח הז שתיים-עשרה יציאות USB ?!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר ללוח עצמו אין 12 חיבורים! אבל יש לי עוד שתי שורות של חיבורים שהם לא חלק אינטגרלי מהלוח. הנה תמונה בשביל ההמחשה (אפשר לראות את שתי השורות של ה USB) התמונה קצת נדפקה אבל מבינים!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים זה לא לינק לתמונה. הכל אופן תעלה את זה לאתר אחר {יש לי בעיות עם וואלה!}.תפתח את המארז, אל תגע בכלום, פשוט תראה אם החיבורים מחוברים ללוח, זהו!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אולי הוא לא חיבר את הכבל בכלל ללוח...זו כמעט בוודאות הסיבה שה- FRONT USB לא עובדים, וסביר להניח שגם הכבל של הכרטיסי הרחבה (PCI TO USB) לא מחובר.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים תחזיר לUSB Legacy Support את הדיסאייבל, אלא אם אתה מחבר מקלדת או משהו בסגנון.תפתח את המארז ותעקוב אחרי החוטים, תראה אם הם מחוברים.צריך להתקין דרייבר של הלוח אם לדברים האלה לפעמים. יש לך צ'יפסט של via?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים הלוח שלך לא תומך בכל כך הרבה חיבוריםהם פשוט לא מחובריםהלוח שלך תומך ב-4 חיבורים נוספים (בנוסף לאלה שמולחמים)ככה שאין לי מושג מה הטכנאי הזה שלך עשה שם ומאיפה הוא השיג שני כרטיסי USB כאלהבדקת שבאמת כל החיבורים לא פועלים? יכול להיות שרק חלק מחוברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.