פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אני לא יודע אם מה שהולך פה זה מצחיק או עצוב 8) אני בכל מקרה בפנים בשביל המעבדים הישנים שתחליפו.....
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים לי יש בעיה של מיקום.אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קרוב אליי. (עדיפות - חיפה, איזור הצפון בכללי)
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר מי שהתחיל לבנות רשימה, אל תתחילתן למעבדים קודם להגיע אלי אני הזמנתי אותם בוא נראה קודם כל שהאתר יכול לספק אותםמי שחיכה בשביל במעבד יכול לחכות עוד שבועיים
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מי שהתחיל לבנות רשימה, אל תתחילתן למעבדים קודם להגיע אלי אני הזמנתי אותם בוא נראה קודם כל שהאתר יכול לספק אותםמי שחיכה בשביל במעבד יכול לחכות עוד שבועייםמסכים אין טעם לעשות רשימה עכשיו בכל מקרה הוא הזמין כמות של 10 מעבדים לפי מה שזכור לי, אז כשהוא יקבל נעשה רשימה.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אם כך הנושא נעול ואין סיבה שיהיה פתוח, כשהמעבדים יגיעו תן לי הודעה לפרטי נארגן תראד חדש ומאורגן.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אני עדיין מעוניין אבל נשאלת השאלה מה המחיר עכשיו בכלל?כי המחירים ירדו מאז.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים גם אני רוצה מעבד כזה! לא היה לי כח לקרוא את כל הת'ראד אז כמה כסף זה יעלה לי?
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אם זה 0310 DLT3C 1.5V ב 350ש"ח אז אני מעוניין 100% .במה זה כרוך כמה אנשים אתה צריך עשיתה הזמנה מאיפה אתה מזמין וכו'?עריכה: רק בבקשה תהיה רציני בנושא ולא כמו התרד הקודם של משתמש בשם SHLOMID שעשה רושם רציני ובסוף פשוט לא עשה כלום.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר אני לא צוחקיש לי למכירה 5 מעבדים כאלהכל מי שרוצה אני גר ביבנהמי שרוצה שיבוא ויקחמי שרוצה בעבור תוספת קטנה אני מוכן להקפיץ לו את זה הביתהכמובן לא מי שגר רחוק ממני כמו חיפה ונתניה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.