עבור לתוכן

לאירגון משלוח מחו"ל - כמה היית מוכן לשלם בעבור XP1700+ JIUHB:0310

Featured Replies

פורסם

כן אבל בתכלס אף אחד לא יקנה את המעבד הזה אם לא מיועד לו אוברקלוק ככה שהאחריות מתבטלת.

{היבואן לא יבטל ישר את האחריות אבל שיגיע אליו מעבד עם כזה סטפינג שרוף אז.........} :lol:

• תגובות 115
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן להתפשר על עניין האחריות.

ד"א - נאמר לי שבאיזו חנות בארץ ניתן להשיג 0315,

ביום ראשון יחזרו אליי עם תשובה סופית.

שווה לקנות ?

פורסם

כן אבל בתכלס אף אחד לא יקנה את המעבד הזה אם לא מיועד לו אוברקלוק ככה שהאחריות מתבטלת.

{היבואן לא יבטל ישר את האחריות אבל שיגיע אליו מעבד עם כזה סטפינג שרוף אז.........} :lol:

אז.....? אם אין סימנים שחורים אז למה לא להחליף מה העניין?

innocent untill proven guilty.

לגבי שבוע 0315 וואלה לא שמעתי אליו בכלל זה DLT3C עם 1.5V?

פורסם

באמת תבדוק אם המתח ההתחלתי זה 1.5V אם כן אז שווה לקנות לOC כבד.

בקשר למחיר המעבד גם אני חושב ש400 ש"ח זה מחיר טוב ויש פה לפחות 5 שמוכנים לקנות אותו.

פורסם

באמת תבדוק אם המתח ההתחלתי זה 1.5V אם כן אז שווה לקנות לOC כבד.

בקשר למחיר המעבד גם אני חושב ש400 ש"ח זה מחיר טוב ויש פה לפחות 5 שמוכנים לקנות אותו.

אם זה בסביבות ה-400,

count on me.

פורסם

same here

פורסם

אז Mind_Reflection אני רואה שאפשר לארגן פה אפילו 10 אנשים שמוכנים לקנות את המעבד במחיר של 400 ש"ח יהיה לו רווח בטוח אם הוא יבואן הרי המעבד בחנויות אחרות בארץ בסטפינג רגיל עולים 350 ש"ח והמעבד הזה (DLT3C) עולה אותו דבר למיטב ידיעתי

פורסם
  • מחבר

לכל מי שרוצה לדעת

אני מארגן 10 מעבדים במחיר של פחות או יותר 400 ש"ח

זה אמור להגיע בזמן הקרוב אלי

פורסם

טוב אני כבר לא יודע למי להאמין פה תקנו אותי אם אני טועה אבל כל 5 דקות צץ פה מישהו אחר ואומר שהוא מביא משלוח או שהוא מיבא או שהוא דיבר עם חנות וואי תחליטו כבר אני בעיקרון רוצה ב 400 שקל.

ALFALFA מאיפה המשלוח שאתה מקבל מחנות בארץ או חו"ל יש אחריו או אין וכו' תפרט קצת ולפי דעתי כל התרד הזה הפך להיות שוק.

פורסם

לכל מי שרוצה לדעת

אני מארגן 10 מעבדים במחיר של פחות או יותר 400 ש"ח

זה אמור להגיע בזמן הקרוב אלי

שועמ תעשה לי טובה

שמור לי אחד בטוח

אני קונה

פורסם

אוקי קצת סדר. אתה מביא 10 מעבדים? עכשיו אנשים הדיון הזה נפסק בכל קשר אחר והופך לרשימת שמות. הקודם זוכה!

איזה כיף להיות הראשון :)

אני בפנים.

דרך אגב, כל הודעה שלא נכללת ברשימת שמות תימחק.

עריכה: לפותח התראד, יש התחיבות לDLT3C?

פורסם

אני בפנים ובטוח.

פורסם

גם אני בפנים

פורסם
  • מחבר

כן יש התחייבות ל DLT3C

זה משלוח מחו"ל אז אין אחריות מי שרוצה שיקנה זה יקח עוד מינימום שבועיים

פורסם

טוב זאת הרשימה לבינתיים:

1) Shibby

2) KaPuT

3) S1nkar

4) shlomid

אני יערוך כל פעם את ההודעה כדאי להעביר את הרשימה לעמוד הראשון. זכרו: יש התחייבות למחיר של 400 ש"ח וDLT3C. לדעתי כדאי לפעול באיזה שיטה בכדי להבטיח שתקנו את המעבד וכדי שהוא לא יתקע סתם עם עודף של מעבדים. תפעלו או בשיטת ערבויות או שתקבעו מקום מפגש ותביאו את הכסף במזומן ושמישהו יתנדב להביא מחשב לבדוק שהמעבדים פועלים (זה צריך להיות המוכר לדעתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים