פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תבדקו את האתר הזה כל כמה ימים הוא אמור להתעדכן עם המעבד XXXXX יש שם גם זכרונות זולים [פרסומת סמויה] דבר שאסור בפורומים! אם תקרא את חוקי הפורום תוכל לדעת יותר.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים שאתה מביא מוצר ספציפי יש לך עלויות משלוח גבוהות מחו"ללא סתם זרקתי את המחירלמרות שזה לא המחיר הסופי
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אבל באתר ההוא יהיה את המעבד אתה לא רוצה שאני יכתוב לא צריך אבל רק הקהילה תפסיד
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים יש לך כפתור עריכה*! הישתמש בו! * אני לא הולך לערוך את הודעתי בגלל שמופיעה בה שם של חנות. החנות הזאת יעילה לקהילה והיא שימושית ולכן היא נשארת אם מנהל ירצה להעיף את הכתובת אז בבקשה
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים ומה מחירו יהיה באמת 600ש"ח? כי אם כן אין מצב שיקנו אותו מחירו של מעבד כזה לא צריך לעלות מעל ל 370 שקל.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אל תגזים במחיר מחר אני יצור קשר עם זיגזאג סימפלטק וPCH בשביל לארגן משלוח. דבר ראשון אני ימליץ להם שבמשלוח הבא של ה1700+ שיזמינו כבר DLT3C כי לא נראה לי שיש ביקוש רב למעבד מלבד קהילת האוברקלוקרים. אני יגיד להם שאם זה עולה להם יותר בקצת אז נשלם את ההפרש ואם הם לא רוצים להזמין נגיד להם שלא נקנה מהם מעבדים אז כבר כדאי להם להזמין ולהרוויח.ד"א מה האתר הכי זול שמוכר את הDLT3C?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים טוב הגזמתי קצת 600 זה לא יהיה אני מקווה שכמה שיותר נמוךאני לא בעל החנות אז אני לא יודע אבל כפי ששמעתי ממנו הוא יכול להיות הכי זול בארץ מבחינת זכרונות ומעבדים
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני לא הולך לערוך את הודעתי בגלל שמופיעה בה שם של חנות. החנות הזאת יעילה לקהילה והיא שימושית ולכן היא נשארת אם מנהל ירצה להעיף את הכתובת אז בבקשההתכוונתי שאתה יכול לערוך הודעה, במקום לכתוב אחת אחרי השניה!וזו הייתה המלצה, כאשר יבוא מוד או מנהל, הם יגידו לך אותו הדבר.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אכן, ישנו כפתר העריכה. במקום להוסיף עוד ועוד הודעות אחת אחרי השניה אתה יכול לערוך הודעה אחת כמה שתרצה.ואגב לגבי המחיר, זה אמנם אמור לעלות 370 כמו כל מעבד אחר אבל כמו שבאקסקאליבר הם לוקחים מחירים לפי סטפינגים גם הוא יכול, רק לא יותר מידי, אני חושב ש400-420 זה סבבה
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אני חושב שב- 400 שקל זה מחיר סבבהאינ אבדוק אצל שני יבואנים שאני מכיר בחיפהבעיקרון אני רוצה להשיג גם אחדבנוסף לאחד שיש לי שהשגתי בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.