פורסם 2003 ביוני 1122 שנים גם אני לא מבין - לא יפה ומקובל להשאיר צחוק לעצמכם בתרד ציבורי ופתוח לכל..ובאמת מעניין אם אחת החנויות תענה להצעה , יכול להיות ביקוש של איזה 10-20 בטח.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני לא חושב שחנות בארץ תזמין לך מיבואן מחו"ל שהיא לא מכירה מה שכן אפשר לבקש ממנה שתשאל את היבואנים שהיא כן עובדת איתם ואם היבואנים יכולים להשיג את המעבד הנ"ל.בכל מקרה דיברתי עם חנות אחת אני לא יזכיר את שמהואם זה יהיה אפשרי אתה מעוניין?בכלל על איזו כמות בערך להגיד להם שמדובר פה?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים הקטע עם חנות זה שלא אכפת להם להביא קצת יותר ממה שמבוקש כי בתכלס הם חנות ויכולים למכור את זה גם אחר כך...אני חושב שאתה יכול לומר להם שמדובר ב5 יחידות בערך
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים מחבר קשה לי להאמין שיצליחו עוד להשיג את הסטפינג הזה מסיטונאים באירופה(שרוב החנויות בארץ קונות משם)פשוט נשארו ממנו כמויות כל כך קטנות אני מצאתי רק 3 אתרים שמוכרים אותו בארץ אי אפשר להשיג אותומה אתם חושבים שחנויות בארץ לא היו רוצות להשיג אותו ולמכור אותו ברווח טובפשוט בלתי אפשרי כמעט להשיג אותו
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים יש לי חבר יבואן שמיבא חלקי מחשב אפשר להגיד לו שיביא את הסוג הספציפי הזהנו יאללה אם אתה יכול תברר נשמח מאוד ;D
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תשמעו זה לא כל כך פשוטאני צריך לדעת כמה אנשים יקנו אם המחיר יהיה בסביבות ה 500-600 שקל שהוא לא יתקע עם הסחורה אחר כך
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תבדקו את האתר הזה כל כמה ימים הוא אמור להתעדכן עם המעבד www.memory.co.il יש שם גם זכרונות זולים [פרסומת סמויה]
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים תשמעו זה לא כל כך פשוטאני צריך לדעת כמה אנשים יקנו אם המחיר יהיה בסביבות ה 500-600 שקל שהוא לא יתקע עם הסחורה אחר כך המחיר שציינת יחסית יקר.קודם נראה אם בכלל הוא יכול לעשות משהו ואחר כך נדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.