פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני לא מבין גדול במעמ אחוזי מכס משלוח וכו.... אני גר בעכו כמה יעלה לי שורה תחתונה?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים Geil מאיפה אתה? מכוכב הלכת נוגה?עכו שעה נסיעה מחיפה.. 10 דקות מנהריה...Naorai מאיפה אתה בעכו? אני מנהריה אבל פעם הייתי גר בעכו {בשכונת בן שושן}
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים יש גם עלויות משלוח בנוסף למיסים וזה כבר הופך את זה ללא כדאי עדיף לפי דעתי את ה2100 AIUHB
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים Geil מאיפה אתה? מכוכב הלכת נוגה?עכו שעה נסיעה מחיפה.. 10 דקות מנהריה...Naorai מאיפה אתה בעכו? אני מנהריה אבל פעם הייתי גר בעכו {בשכונת בן שושן}לא הבנת ת'בדיחה :'(זה היה בשביל להגיד ליד איזה סטקייה זה...עזוב אם היית מכיר אותי היית נשפך אני מכיר את כל הסטקיות בעולם
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים בקיצר אתה כמו אח שלי... העיקר לאכול בשר{אני צמחוני אז אני לא מבין את ההומור הזה}
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים בקיצר אתה כמו אח שלי... העיקר לאכול בשר{אני צמחוני אז אני לא מבין את ההומור הזה}צמחוניות זה משהו חסר הגיון שהרי אם חיות לא היו מיועדות למאכל לא היו עושים אותן מבשר ;D
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים יש גם עלויות משלוח בנוסף למיסים וזה כבר הופך את זה ללא כדאי עדיף לפי דעתי את ה2100 AIUHBה 1700 DLTT3C יותר טוב ממנו ב OC לפי דעתי גם בהרבה.
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אולי פשוט נבקש מזיג זאג או סימפלטק או PCי או כל חנות אחרת מלבד פנדה שייבאו את המעבד הזה בשביל מי שמעוניין כאן?ואפשר לקנות את המעבד דרך מאסטופ או איזיביייואס
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אולי פשוט מבקש מזיג זאג או סימפלטק או PCי או כל חנות אחרת מלבד פנדה שייבאו את המעבד הזה בשביל מי שמעוניין כאן? ואפשר לקנות את המעבד דרך מאסטופ או איזיביייואס :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.