פורסם 2003 ביוני 922 שנים אין מה להגידפשוט מ-ד-ה-י-םלא יאומן כמה מחשבה ועבודה אנשים משקיעים בדברים האלה
פורסם 2003 ביוני 922 שנים תשימו לב שהוא לקח מסך LCD והכניס אותו לתוך הקופסא של המסך CRT והוציא כל מה שיש במסך CRT,בקיצר הוא השאיר רק את הקופסא של המסך ושם בתוכה LCD ואז נשאר לו מלא מקום לשאר הדברים.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים תשימו לב שהוא לקח מסך LCD והכניס אותו לתוך הקופסא של המסך CRT והוציא כל מה שיש במסך CRT, בקיצר הוא השאיר רק את הקופסא של המסך ושם בתוכה LCD ואז נשאר לו מלא מקום לשאר הדברים. שמנו לב עם זאת...זה רעיון גאוני!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אם זכור לי נכון, כבר הובא כאן בעבר קישור למוד דומה.אז מקורי זה לא.אבל בהחלט ביצוע יפה.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים צבע כסף אכן יכול להיות הרבה יותר יפה, אבל שאתה רואה מוד כזה, צביעת מארז פשוט כבר לא נחשב מודדינג, עזוב אותך צבע תראה איזה עבודה ! WTF?!! מוד השנה.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מוד השנה בהחלט..אוכל את כל מחשבי ה Barebone בלי למצמץ!דבר כזה למסיבות רשת זה פגז..
פורסם 2003 ביוני 922 שנים באמת כל הכבוד לבנאדם ובהחלט מוד מדהים...אני לא יודע אם היה לי לב לפתוח ככה מסך LCD חדש דנדש :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.