פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר:רואה סרט ב- BSPLAYERSUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYERVIZUALIZATION ב - WINAMPהמסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEWהתקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ?מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/No-Screen-Saver.shtmlגם לתוכניות מולטימדיה יש בדרך כלל באפשרויות אופציה לביטולו בזמן ניגון סרט.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר זה קורה לי ב- BSPLAYER כשאני מנגן סרטי X264ואז כביכול נפתח לי חלון נוסף (לא החלון הרגיל אלא ממש חלון שיש לו מימין למעלה X לסגירה ריבוע וקו)תמונה למטה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים הBSPLAYER לא אמור לתת לSCREENSAVER לפעול בזמן שסרט מנגן.כשהסרט נגמר אז הSCREENSAVER או כיבוי מסך יפעל רטרואקטיבית (אם לא היתה תזוזת עכבר מספיק זמן).אם זה לא עובד טוב אצלך אז אולי התקנה מחדש של גרסה חדשה תפתור את הבעיה.גם הסרה ועידכון של חבילת מקודדים לא תזיק.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר ^^^^^^^^^^ לא שמתי לב שיצאה גרסה חדשה - הבעיה הייתה בגרסה... תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.