עבור לתוכן

קניית מצלמה לטיול - תקציב 3500 שח

Featured Replies

פורסם

הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה..

בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך

אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול

ראיתי את האופציות האלו:

Pentax K200D KIT ב- 2800 שח

Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח

Nikon D60 18-135 ב-3600 שח

יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים

מי מהשלוש עדיפה?

פורסם

אין ספק שהניקון לא שייכת להשוואה הזו. היא נמצאת רמה~שתיים מתחת לקנון ולפנטקס. מבין שתי אלה הייתי באופן אישי בוחר בפנטקס בגלל המייצב המובנה, איכות הבניה וחיישני הפוקוס המוצלבים, אבל גם הקנון מצלמה טובה מאוד. אם LV (תצוגה חיה) במסך ה-LCD חשובה לך אז היא תהיה בחירה טובה יותר כי התכונה הזו לא קיימת ב-K200D. רק קח בחשבון שהמימוש של ה-LV בקנון מתאים בעיקר לצילום על חצובה. אם אתה רוצה LV שמתאים לצילום נושאים דינאמיים יותר בדוק את הסוני A300 (שכוללת גם כן מייצב פנימי בדומה לפנטקס).

פורסם

אין לזה תשובה אחת נכונה. החשיבות של ה-LV תלויה בצרכים של הצלם ובאופן המימוש של התכונה.

פורסם
  • מחבר

ונניח שאני משווה את ה-K200 ל-E520 של אולימפוס?

ממה שהבנתי ה-520 עדיפה על הסוני הזאת..

פורסם

ה-K200D היא לא מצלמה של סוני אלא של פנטקס. להוציא את נושא ה-LV היא עדיפה בעיני על ה-E520.

אם התכוונת ל-A200 של סוני, אז כן, ה-E520 היא בסה"כ מצלמה טובה יותר. ה-A200 קצת מסורסת מדי לטעמי, ולא כוללת אף תכונה אטרקטיבית מלבד המייצב המובנה, אבל מייצב כזה קיים גם בשני הדגמים שלמעלה.

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי ה-520 עדיפה על הסוני הזאת..

ה-K200D היא לא מצלמה של סוני אלא של פנטקס.

התכוונתי שה-520 עדיפה על ה-300

פורסם

תלוי. ל-A300 יש LV מהיר עם מסך מסתובב, ו-9 חיישני פוקוס מול 3. אם הדברים האלה חשובים בעיניך, אז הסוני עשויה להתאים לך יותר מה-E520.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים