עבור לתוכן

יש אחריות על פלאפון דרוס?

Featured Replies

פורסם

הי חברה יש לי פלאפון מוטורולה K3 שנפל לכביש ונדרס. כל המערכות עובדות בצורה תקינה לחלוטין אך המסך מבחוץ נסדק בצורה קשה, לכן גם המצלמה החיצונית לא מצלמת היטב. האם מבחינת חברת הביטוח הפלאפון שלי מכוסה?

פורסם

אני ארמוז לך

תתקשר....

פורסם

ציטוט מ"ארץ נהדרת"

לקוח: איך זה שהמכשיר רק חודשיים ואנשים בקושי שומעים אותי?

מוכר: אתה מדבר באזורים בלי קליטה? צצוללות רדיואקטיביות, מערות נטיפים?

לקוח: לא

מוכר: בעיקרון האחריות אינה מכסה תקלות שמיעה, נזקי קליטה, חלקים שבורים, פערי תיווך או גניבות

לקוח: אז מה זה כן מכסה?

מוכר: תאונות ספורט ימי! אתה חובב צלילה?

לקוח: לא

מוכר: אוהב מים? מתקלח?

לקוח: כן...

מוכר: אז יש לי בשבילך משהו סוף-סופי-סופני. זה גם עמיד נגד מים וגם WATER RESISTANT...

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ^^^

רגע יש לך ביטוח?

אם כן, אז אני לא רואה בעיה

פורסם

אם יש לך עליו ביטוח (לא יודע על איזה חברת ביטוח אתה מדבר, סלולרי מבטחים בחברת סלולר..) ובמידה והוא ניתן לתיקון יתקנו לך אותו בלי תשלום.

אם הוא נמצא כבלתי ניתן לתיקון תאלץ לשלם השתתפות עצמית ותקבל מכשיר חדש\מחודש. (K3 די ישן אז רוב הסיכויים שמחודש)

פורסם

אתה בטוח לגבי זה?

כל תיקון שאפשר לעשות, יבוצע אם אפשרי בחינם?

כי לקחו ממני פעמיים 80 ש"ח על בעיות שניתן לתקן, בגלל שאני "בא אליהם יותר מדי" (מכשיר לא עמיד בשיט, כל חודש חלק אחר מתקלקל)

פורסם

^ באיזה חברה? בחיים לא שמעתי על כזה דבר ..

אם יש לך ביטוח אתה יכול לבוא גם כל יום, בשביל זה הוא קיים ואתה משלם עליו אקסטרה כסף, יכול להיות שלא היה לך ביטוח.

פורסם

אתה בטוח לגבי זה?

כל תיקון שאפשר לעשות, יבוצע אם אפשרי בחינם?

כי לקחו ממני פעמיים 80 ש"ח על בעיות שניתן לתקן, בגלל שאני "בא אליהם יותר מדי" (מכשיר לא עמיד בשיט, כל חודש חלק אחר מתקלקל)

ההפך, אחרי משהו כמו 5 פעמים בחודש (אני לא זוכר כמה בדיוק פעמים ובאיזה תקופה) שאתה בא עם אותו מכשיר לתקן, הם אמורים לתת לך מכשיר חדש לחלוטין באותה עלות.

פורסם

^ באיזה חברה? בחיים לא שמעתי על כזה דבר ..

אם יש לך ביטוח אתה יכול לבוא גם כל יום, בשביל זה הוא קיים ואתה משלם עליו אקסטרה כסף, יכול להיות שלא היה לך ביטוח.

באורנג', המכשיר מבוטח מיום הקנייה.

ההפך, אחרי משהו כמו 5 פעמים בחודש (אני לא זוכר כמה בדיוק פעמים ובאיזה תקופה) שאתה בא עם אותו מכשיר לתקן, הם אמורים לתת לך מכשיר חדש לחלוטין באותה עלות.

אתה מתכוון שב 80 שקלים הם אמורים לתת לי מכשיר חדש לגמרי?

פעם אחת הם הביאו לי מחודש עם תוספת של 80 ש"ח, פעם אחרת שילמתי להם תוספת שוב בשביל מחודש, שקיבלתי אותו בחזרה ראיתי על המכשיר את אותן השריטות באותם המקומות, ורוב הבעיות לא נפתרו.

לא רבתי איתם כי פשוט אין לי כוח.

אז אתם אומרים שאני יכול לבוא אליהם עם בעיה שניתנת לתיקון, והם יתקנו לי ללא תוספת כסף?

חצופים :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים