עבור לתוכן

קניית מחשב נייד לגיימינג בחו"ל - עד 2000$

Featured Replies

פורסם

לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$.

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין, אבל עם עדיפות למסך 15'

פורסם

האם חובה אחריות בינלאומית? האם יש לך הגבלות למשקל? כמה הוא יזוז מהבית?

פורסם
  • מחבר

יש בהחלט אופציה לאחריות בנלאומית.

המשקל ממש לא משנה לי, ובגדול הייעוד שלו להיות יותר בבית אך גם להיות "בתזוזה".

מה לגבי המחשבים של Alienware?

פורסם

יש בהחלט אופציה לאחריות בנלאומית.

מה זאת אומרת "יש אופציה"? האם אתה מתנה את הקניה באחריות בינלאומית או לא? אם אתה מתנה את הקניה באחריות בינלאומית אז המבחר מצטמצם בצורה משמעותית, זו הסיבה שאני שואלת.

פורסם
  • מחבר

"יש אופציה לאחריות בנלאומית", דהיינו שהקנייה אינה מותנת באחריות שכזו.

אני מנסה פשוט לבדוק מהם הדגמים המובחרים לפי הדרישות שהצגתי. לגבי האחריות - אם ישנה כזאת בדגם שתמליצי עליו, אדרבה, אך הדבר אינו קריטי.

פורסם

אם כך אז אני לא ממליצה על Alienware. הם יקרים ללא שום הצדקה. חלק מהדגמים שלהם ידועים כסובלים מחימום יתר מטורף אבל לדעתי זה באמת קשה לצפות ממחשב ברמה כזו של מפרט שלא יתחמם. צפה לחום מלפטופ של גיימינג בכל מקרה.

אם משקל אכן אינו שיקול, תקבל תמורה מצויינת לכסף עם מחשבי Sager. ה-NP8660 הוא מפלצת גיימינג בסטנדרטים של לפטופים. אם תרכוש מחשב כזה דרך אחד ה-Resellers של המותג ( Xoticpc לדוגמא) תוכל לקבל אפשרויות יותר גמישות ולקנות גם בלי מערכת הפעלה.

פורסם

יש את סדרת Qosmio של טושיבה במחירים טובים מאוד ביחס למפרט. מה גם מניסיון אישי עדיף להשקיע פחות

במחשב נייד לגיימינג. הוא מתיישן מהר יחסית (מבחינה טכנולוגית) אי אפשר לשדרג, ואז אחרי שנה-שנה וחצי אתה נתקע עם מחשב

ב - 2000 $ וביצועים של 200 $.

נזכרתי שיש גם ל - Gateway אחלה ניידים במחירים די בדיחה. תבדוק דרך האתר של Bestbuy.

פורסם

^מסכימה, לדעתי נייד גיימינג זה בכלל בזבוז כסף. המחשב הספציפי שציינתי כן תומך ב-MXM כך שבאופן עקרוני שדרוגים עתידיים עשויים להיות אפשריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים