פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים גם אצלי לפעמים יש בעיות. לא רק בעיות איטיות אלא בעיות בתשתית לגמרי שהאינטרנט מתנתק.היו אצלי 2 טכנאים ועוד 1 בכיר הם לא מצאו את הבעיה בסוף אמרו שזה בעיה בתשתית. וזה קרה גם לחבר שלי שיש לו אינטרנט 5 מגה [כמו שלי] ומצאו לו פיתרון.הורידו לו את המהירות ל2.5 [ואז זה לא קרה].
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים לי יש הוט ותכלס,לפעמים כשאני לחץ על קישור פה ב HW..זה לא זז...אבל אם במקביל אני יפתח לדוגמא גוגל אז הוא יעבוד בסדר
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים לי יש הוט ותכלס, לפעמים כשאני לחץ על קישור פה ב HW.. זה לא זז... אבל אם במקביל אני יפתח לדוגמא גוגל אז הוא יעבוד בסדר בגלל שהוא כנראה נשמר לך ב-Cache
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים גם אני נתקל בבעיות, אבל עכשיו נראה שזה עבר.אגב HOT, למישהו יש בעיות עם הכבלים? מדי פעם קורה וכל התוכניות מסומנות כלא זמינות (כשמנסים לראות מה יש בתוכנית הבאה), לאחרונה זה קורה יותר מדי.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים בגלל שהוא כנראה נשמר לך ב-Cache לא.... זה ממש כאילו האתר מקבל שבץ... לא זז איזה 2 דקות
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים גם אני נתקל בבעיות, אבל עכשיו נראה שזה עבר.אגב HOT, למישהו יש בעיות עם הכבלים? מדי פעם קורה וכל התוכניות מסומנות כלא זמינות (כשמנסים לראות מה יש בתוכנית הבאה), לאחרונה זה קורה יותר מדי.זה היה קורה לי המון עד לפני כחודש ודווקא לאחרונה זה לא קורה לי בכלל (הקטע עם התכניות בהוט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.