פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אצל הדובים כתוב שיש את הדגם הישן, ובפעם האחרונה שצלצלתי אליהם הם אמרו שאין להם.Dragon: כרגע לא ברור מה יהיו ההארד דיסקים
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אולי כדי שתילך על המארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case BLACK הוא מצויין...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר למה אתה כל הזמן ממליץ על דברים מהמפרט שלך עצמך?קשה לך לקבל שיהיו דברים יותר טובים? אני לא מבין פשוט.....אי אפשר להשוות בין הVAPOCHILL לXASER מבחינת שום דבר. הם למטרות שונות לגמרי!
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אצל הדובים כתוב שיש את הדגם הישן, ובפעם האחרונה שצלצלתי אליהם הם אמרו שאין להם.אני מניח שהם עושים את היבוא(אין לי מושג אפילו על חנות אחרת שמוכרת מוצרים שלהם),תציק להם קצת, הם בטח יסכימו להביא אחד בשבילך.(חח, בטח יש להם אחד מהדגם הישן במלאי והם מחפשים לדחוף אותו למישהו.)
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים Monitor: Sony SDM-P232W/B (23" LCD-TFT)האם יש לכם שינויים מעניינים שיכולים גם לעניין אותי?המסך- 40מ"ש זמן תגובה לפי אתר אחד שהסתכלתי בו, הרבה מידי. תעיף אותו.באותו טווח מחירים בערך יש את ה19" של ייאמה, חביב ביותר, 4821. כאן/url]אם תמצא את ה4831 בארץ זה יהיה נחמד. כשהמחיר עולה יש את ה5131.זה רק אם אתה נעול על LCD, מה שלדעתי יהיה טעות. לארץ לא מביאים את הLCDs הטובים (והיקרים) באמת.Sony G520 יכול להיות לא רע בשבילך אם מסך מפלצתי למשחקים זה מה שאתה מחפש.איפה הרמקולים למחשב הזה?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אחי לפי הבידקורת הזאת:http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030519/index.htmlעדיף לך ללכת על ה- ASUS הוא הכי טוב להכל אפילו גם הכי טוב ל- oc...ויותר מה- ABIT...
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אם אתה הולך על LCD אז אני ממליץ לך על ה L1800P של LG ואני מדבר מניסיון ;D האו סוף הדרך וגם "18
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים Fire15 - הפרומטיה הוא גם נחשב מצויין, אבל לא ראיתי אף פעם השוואה בינו לבין הVAPOCHILL אז אני לא בטוח איך הגעת למסקנה שהוא הרבה יותר טוב. לגבי השיקולים לקנות מASETEK: המערכת תשתלב מצויין עם הקירור מים ועם הלוח אם (הם עובדים בשיתוף על אביט). והוא גם הרבה יותר נייד מהפרומטיה, שהוא מאוד גדול ומסורבל. http://www.xtremesystems.org/mricee/Vapochill%20PE/Vapochill%20PE%206.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.