עבור לתוכן

מחשב על מבוסס אינטל עם OC(בפעם השניה)... החשיפה!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Mortar אני בכלל בכלל לא מסכים איתך, עשו השוואות של האסוס כנגד האביט והאביט לקח כל פעם מחדש....

המעבד הזה הגיע כבר ל4.7 ג'יגה הרץ אז אני לא מאמין שהוא ימנע ממני.

NIke: אני מאמין שמאוורר אחד של 120 יספיק ואם לא תמיד יש מקום לעוד שלושה מאווררי 60 במארז ;D

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק בגלל תגובות כאלה אני נמנע מלכתוב הודעות בפורום... מאיפה לך לדעת שאני מטומטמם? אתה מכיר אותי אישית או משהו?

יש לי את הסיבות שלי לקנות כזה מחשב, ואני לא מזיין את השכל כי אני כבר קניתי מחשב בסגנון דומה ותקציב דומה לפני שנה.

למה אני מחליף את הנוכחי שלי זו סיבה ששמורה כרגע איתי ואני לא חושב שמישהו צריך לדעת אותה אלא אם אני רוצה לספר.... אם אין לך משהו אינפורמטיבי להגיב על המפרט - אני מבקש שתשתוק.

אלא אם כן המחשב לא עובד ולא עולה ואין לך אחריות (מה שלא נראה)

ואתה מחליף אותו (למרות האחריות אז מילא...)

אבל אם לא אז אתה מטומטם...

או שכמובן יש סיבה אחרת מאוד מאוד קיצונית..

והרבה אנשים חושבים ככה רק הם לא אומרים את זה...

פורסם

עדיף שתיקח את Prometeia Mach II היא יותר טובה והיא גם ניראת טוב מאוד!

פורסם
  • מחבר

Fire15 - הפרומטיה הוא גם נחשב מצויין, אבל לא ראיתי אף פעם השוואה בינו לבין הVAPOCHILL אז אני לא בטוח איך הגעת למסקנה שהוא הרבה יותר טוב.

לגבי השיקולים לקנות מASETEK: המערכת תשתלב מצויין עם הקירור מים ועם הלוח אם (הם עובדים בשיתוף על אביט). והוא גם הרבה יותר נייד מהפרומטיה, שהוא מאוד גדול ומסורבל.

פורסם

תשמע מה דעתך אולי ללכת על הכרטיס מסך הזה ATI SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256MB DVI/TV 8X AGP RETAIL

יש עליו ביקורות מצוינות....

פורסם
  • מחבר

דרגון אין צורך להוסיף 100 דולר על 128 מ"ב זכרון נוסף שאין אפילו צורך ב128 הראשון בכולו......

חוץ מזה - הפאוורקולור אוברקלוקר מצויין

פורסם

תגיד אחי כמה ארד דיסק יהייה לך במחשב? לא כתבתה את זה במפרט

פורסם

אני לא מסגים עם mortar..... קראתי הרבה ביקורות על שני הלוחות... ואני חושב שבאביט טוב יותר לOC... חוץ מזה שהP4P800 זהלוח 865PE ולא 875P כמו האביט..

וגם אם כבר אסוס אז P4C800

פורסם

אלא אם כן המחשב לא עובד ולא עולה ואין לך אחריות (מה שלא נראה)

ואתה מחליף אותו (למרות האחריות אז מילא...)

אבל אם לא אז אתה מטומטם...

או שכמובן יש סיבה אחרת מאוד מאוד קיצונית..

והרבה אנשים חושבים ככה רק הם לא אומרים את זה...

ShOcHtEn תסתום תפה שלך כבר! אתה לא מבין שלא שמים עליך בדיון הזה, אז תפסיק להרוס אותו, לא נאה לך - אל תגיב!

בנוגע לת'ארד- אני מכיר את אור אישית והוא אכן קונה מחשב כזה מסיבותיו שלו שלא כל כך משנות בפורום כי זה פורום מחשבים, ולא פורום "חיים שכאלו"... לככאשר אור ירצה לפרסם את סיבותיו, הוא יעשה זאת.

פורסם

אתם חושבים ש-Orrm יסבול נעילת ת'רד בגלל השטויות שלכם? הבא שהודעתו תהיה בסגנון התגובות של JAMOOS GADOL ו-ShOcHtEn, הודעתו תימחק.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני סה"כ רוצה שהת'רד הזה ישאר מקצועי עם הצעות לשינוי דברים במפרט ושאלות לגביו, לא דברים מסביב שזה כולל תקציב ודברים כאלה. תודה מראש!

אז אני אשמח לראות אם יש לכם תגובות לגבי המפרט עצמו או עצות לשינויים...

ומישהו לעזאזל יודע איפה אני יכול להשיג את המארז בארץ? כי אני ממש לא רוצה להביא אותו לבד מחו"ל :-\

בעלי חנויות - אני יודע שאתם מסתובבים בפורום? אולי תזרקו מילה טובה ותגידו שאפשר אצלכם? ;)

פורסם

אני ממליץ לך לחנות תקח מכל חלק את הכי יקר ותקנה... הרי הכסף לא חשוב...

אז פשוט תעשה את זה יצא לך מחשב פצצה...

פורסם
  • מחבר

זו תגובה מאוד חכמה הא?

למה אתה מגיב אם אין לך מה לכתוב......

פורסם

ומישהו לעזאזל יודע איפה אני יכול להשיג את המארז בארץ? כי אני ממש לא רוצה להביא אותו לבד מחו"ל :-\

אצל הדובים.

פורסם

את יכול בבקשה לכתוב איזה ארד דיסקים יהייה לך? (הכוונה מה הגודל שלהם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים