עבור לתוכן

מחשב על מבוסס אינטל עם OC(בפעם השניה)... החשיפה!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, זוכרים אותי מלפני שנה? קניתי אז את "המפלצת"

ובכן אני חוזר הקיץ לקניה חדשה, בתנאים חדשים וצרכים חדשים ;).

המחשב שאני קונה אמור להציג ביצועים מעולים מהתחלה וגם לאחר אוברקלוק שאליו הוא יותאם.

המפרט שאני מעוניין:

Proccesor: Intel Pentium 4C 3.0 [sL6WK , D1 Stepping]

Motherboard: Abit IC7-G      

Memory: GeIL Golden Dragon PC3700 466Mhz Premium (512 x 2)

Graphics Card: Powercolor Radeon 9800 Pro 128mb

Sound Card: Creative Audigy2 Platinum w/ Black drive

DVD±RW: Sony DRU-510A

CDRW: Plextor 52x32x52 Premium Black

Case + Cooling: Asetek Vapochill PE Titanium + Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit - KT06-L20/220V

P/S: Vantec Stealth 550w

Monitor: Sony SDM-P232W/B (23" LCD-TFT)

Mouse + Keyboard: Logitech Cordless Desktop MX

האם יש לכם שינויים מעניינים שיכולים גם לעניין אותי?

איזה חנות לדעתכם תוכל להביא את רוב הרכיבים או לפחות את היותר קשים להשגה (המארז במיוחד)?

אשמח לשמוע תגובות כל עוד הן לא כוללות שאלות על תקציב (אני כבר הוכחתי שיש לי את הכסף לקנות מחשב כזה שנה שעברה אז תחסכו) ושאלות על צרכים. כי מתחשק לי - אז די!

תודה מראש,

Orrm

נ.ב: השם של המחשב אם הכל יגיע כמו שצריך יהיה כנראה "Mr. Freeze" ;D

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אין מה לשפר... יהיו פה הרבה אנשים שיגידו כך 2.6 תעשה OC ל3.. אבל אתה לא תשים עליהם ***.

קיצר הכל טוב.

את המארז אתה יכול לקנות בזיגזאג אם אני לא טועה.

פורסם

הכותרת שלך אינה אינפורמטיבית ואינה מכירה בסטנדרטים של הפורום. ערוך אותה בהתאם לכללים.

פורסם

עם כל הכבוד אתה הבן אדם הכי מטומטם שאני מכיר

יש לך כבר 2 מחשבים כמעט הכי טובים שיש

ואתה רוצה לשפר אותם...

אין מילה אחרת ממטומטם...

או שאתה סתם מדבר ומנסה לעשות רושם

כי אם זה לא נכון אז אתה אידיוט..

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד אתה הבן אדם הכי מטומטם שאני מכיר

יש לך כבר 2 מחשבים כמעט הכי טובים שיש

ואתה רוצה לשפר אותם...

אין מילה אחרת ממטומטם...

או שאתה סתם מדבר ומנסה לעשות רושם

כי אם זה לא נכון אז אתה אידיוט..

בדיוק בגלל תגובות כאלה אני נמנע מלכתוב הודעות בפורום... מאיפה לך לדעת שאני מטומטמם? אתה מכיר אותי אישית או משהו?

יש לי את הסיבות שלי לקנות כזה מחשב, ואני לא מזיין את השכל כי אני כבר קניתי מחשב בסגנון דומה ותקציב דומה לפני שנה.

למה אני מחליף את הנוכחי שלי זו סיבה ששמורה כרגע איתי ואני לא חושב שמישהו צריך לדעת אותה אלא אם אני רוצה לספר.... אם אין לך משהו אינפורמטיבי להגיב על המפרט - אני מבקש שתשתוק.

פורסם

1) הכותרת שלך עדיין אינה אינפורמטיבית. קיימים המון מחשבי על, אבל כל אחד מופנה לשימושים מסוימים. וחוץ מכך, גם ישנו תקציב.

2) זהו אינו המקום לויכוחים שכאלו. ישנן הודעות פרטיות לשם הדבר. אם הדבר ימשך, אני לא אחשוב פעמיים והת'רד ינעל.

פורסם

תגידו, מה קשה להבין בבקשה של הבחור לא לדבר על כסף?!

פורסם
  • מחבר

1) הכותרת שלך עדיין אינה אינפורמטיבית. קיימים המון מחשבי על, אבל כל אחד מופנה לשימושים מסוימים. וחוץ מכך, גם ישנו תקציב.

2) זהו אינו המקום לויכוחים שכאלו. ישנן הודעות פרטיות לשם הדבר. אם הדבר ימשך, אני לא אחשוב פעמיים והת'רד ינעל.

את הכותרת שיניתי שוב, מקווה שעכשיו היא בסדר. לגבי תקציב - הוא לא ממש מוגדר, לכן אני לא כותב אותו.

אתה גם רואה שאני לא מעוניין בוויכוחים כמו הוויכוח הנ"ל - אני מנסה להמנע מהם!

פורסם

אחי אתה קונה אחלה מחשב והכל אבל לא כדי לך אולי כרטיס מסך של Hercules 3D Prophet 9800 PRO 128MB Retail זה יותר טוב אני חושב מה- POWERCOLOR דבר שני את הזיכרון כדי לך להחליף ל- CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 LL הזיכרונות האלו יתנו לך אחלה ביצועים יש לי אותם במחשב שלי.

חוץ מזה הכל טוב....

פורסם

תחשוב על לקחת את הP4P800 DELUXE הוא נותן ביצועים טובים ויש לו פיצ'רים שאתה צריך (זה מה לפחות מה שאני מבין מהמפרט) הוא גם אוברקלוקר נחמד מאוד.

מפרט מכובד, תתחדש... אכפת לך לפרסם או לכתוב לי בפרטי מה שימושי המחשב? סתם מעניין אותי...

נ.ב

ה POWERCOLOR 9800PRO הוא הכי טוב בביצועים, עובר את כל השאר.

עוד נ.ב

הזכרון שלקחת הוא מדהים ! לא הייתי מחליף !

פורסם
  • מחבר

אני לוקח את הכרטיס מסך של Powercolor בגלל הזכרונות 2ns שיש לו, ובגלל הביצועים שראיתי במבחנים שלו.

לאחר התייעצות עם כמה מומחים עולמיים, הגעתי למסקנה שהלוח אם של אביט הוא מה שאני מחפש מכיוון שלפי בדיקות טוענים שאין אוברקלוקר יותר טוב ממנו.

Dragon: ההסבר שלך לא נשמע לי הגיוני להחליף את הזכרון. הזכרון שאני מבקש אמור להיות הזכרון הטוב בשוק והוא גם יותר מהיר ומחברה מכובדת לא פחות ממה שאתה המלצת.....

פורסם

ok אחי...

אפשר לדעת אבל עמה מאווררים יש למארז המפלצתי הזה?

פורסם

הדבר היחידי שהולך להרוס לך את הOC זה המעבד, אז עדיף כבר לקחת לוח אם טוב שגם יודע לעשות OC לא רע בכלל ויתן ביצועים הרבה יותר טובים וזה ה P4P800.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שיהיו מאווררים למארז, מכיוון שזה מארז שמבוסס על שינוי מצבי צבירה ולא על קירור אוויר, ואני מוסיף אליו קירור מים לגשר הצפוני ולכרטיס מסך, אין כל כך צורך במארוורים. אולי חוץ מאחד של 120 מ"מ להארד דיסק.

פורסם

גם קירור מים דורש מאווררים. יהיו אדים כתוצאה מהמים הקרים, בין אם על הכלים של קירור המים ובין אם במארז. הדבר עלול לפגוע במערכת.

עריכה- אמליץ לך לרכוש ספק-כח זול יותר. אין טעם ב-550Watt בשביל מערכת שכזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים