פורסם 2003 ביוני 922 שנים כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
פורסם 2003 ביוני 922 שנים תעדכן את הביוס ותוריד את הדרייברים הכי חדשים.ומזה לא עובד? לא מראה תמונה בכלל?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים עושה לי רקע לבן או פסים קטנים צבעוניים ואי אפשר לראות כלוםבדקת אותו על מחשב אחר? ניראה כאילו הוא טיפה דפוק.וממש שאתה פותח את המחשב, אז אתה רואה את המסך השחור שהוא סופר את הזיכרון?והכרטיס במחשב שלך כבר הרבה זמן או שרק עכשיו פעם ראשונה שחיברת אותו?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר על מחשב אחר הוא פעל כמו תותח ועכשיו הוא במחשב אחר פועל מצויין וזאת הפעם הראשונה שחיברתי אותו
פורסם 2003 ביוני 922 שנים באיזה שלב הוא עושה את זה?מייד כשמדליקים את המחשבבוינדוס לפני הדרייבריםבוינדוס אחרי הדרייברים
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר המחשב עולה אבל זה קורה בוינדוס גם לפני דרייברים וגם אחרי אבל בסייף מוד זה עולה יפה
פורסם 2003 ביוני 922 שנים התקנת את הדרייבר של ה AGP של SIS ?תיראה יכול להיות שאמירם צודק אבל אני חושב שהוא טועה, לפני שאתה מתקין כרטיס מסך חדש אתה צריך למחוק את הדרייברים הישנים(במיוחד עם זה וינדוס 98) אז תמחק את הדרייברים תתקין (COMPITABLE VGA) ורק אחר-כך תתקין את הדרייברים של הVOODO.איזה מערכת הפעלה?MOOMOO
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אמירם ??? למה אתה מתכוון ???אני לא יודע אם זה יעזור אבל חבר שלי הביא לי גיפורס 2 וזה פועל בלי בעיות
פורסם 2003 ביוני 922 שנים יש כרטיסי מסך שלא יכולים לעבוד עם כרטיס מסך אחר שיש במחשב..אם אתה משתמש בWIN98 אוME ראה קובץ display.txt בסיפריית Windows
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.