פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחורכמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפורגם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוטלפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חחאבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שליעשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסטאז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבועיש לי נגריה זמינהאז בקרוב אני יעשה איזה משהו חחהנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר מה ז''א משהו כזה?איזה מארז יש לך ?ואיזה צבעים אתה מתכנן לעשות ואיך ?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים יאווו!! יצא טו-אוו-אוו-אוב!! יאללה שפוך- איך עשית את זה יש אפשרות אני אדבר איתך בפרטי למה אני באמצע צביעה ואני מזה תקוע... יצא לך ממש יפה...
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר יאווו!! יצא טו-אוו-אוו-אוב!! יאללה שפוך- איך עשית את זה יש אפשרות אני אדבר איתך בפרטי למה אני באמצע צביעה ואני מזה תקוע... יצא לך ממש יפה... כמו שרשמתי לך בכותרת שלך בדיוק. יש גם איסייקיו שלי בצד למקרה שלא תסתדר או לא תבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.