עבור לתוכן

זימון למבחנים לפרוייקט גאמ"א - מושגים חשובים,המלצות, הכל יתקבל בברכה.

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה.

בתודה מראש חברים

פורסם

ממה שאני זוכר כשהייתי שם יש מבחן שאתה צריך לכתוב כמה תוכניות בC (אתה יכול בעוד שפות תכנות שאני לא באמת זוכר)

ואז יש עוד מבחן עם שאלות אמריקאיות בהמון נושאים שקשורים למחשבים.

עכשיו אני לא זוכר אם הייתה שם שאלה שקשורה נגיד לחישוב נפח על דיסק או משהו כזה או שזה היה מיון אחר אבל בכל מקרה - אל תצפה לדעת אפילו חצי מהדברים שהם ישאלו אותך כי זה די מטורף. אני חושב שהם אמרו בזמנו שהציון הממוצע במבחנים עומד על משהו כמו 30 אחוז (לא זוכר בדיוק - היה לפני שנתיים כבר).

קיצר - אני אישית לא ידעתי המון דברים, במיוחד באמריקאי, אבל מה שכן לכתוב אלגוריתמים ידעתי טוב (ולא הרבה יותר מזה) ועדיין הזמינו אותי לראיון אישי, שזה כאילו השלב הבא במיונים. בראיון האישי שאלו אותי כל מיני חידות וביקשו ממני לפתח אלגוריתמים (בעל פה) בין הרבה דברים אחרים. האמת הזמינו אותי אחרי הראיון הזה לעוד ראיון רק שלא היה לי זין לנסוע עד תל אביב שעתיים וחצי באוטובוס כל כיוון בשביל לדבר איתם 20 דקות אז ויתרתי :).

ובקשר למסלול ולצבא באופן כללי, אני מקווה שהדברים הבאים יעזרו לך איכשהוא, אני יודע שאני הייתי שמח לקרוא דברים כאלה לפני הצבא:

הדעה האישית שלי היא שלמוחות שמתאימים לגאמא אין באמת מה לעשות בצבא ועדיף להם לפרוש כי הצבא יעשה להם המון נזק (צבא עושה נזק להמון אנשים, אבל חבל לאנשים כאלה לבזבז 3 שנים). מה שכן - יש ג'ובים חלומיים שהצבא יכול להציע לך שיוכלו די לעזור לך (והם די נדירים). מה שאני בעצם אומר לך - תשקול את הדברים לבד ותתייעץ עם אנשים אבל שתדע שצבא זה מערכת בירוקרטית אטומה לחלוטין וזה סיפור מהתחת לקבל את מה שאתה רוצה אם הם דוחפים אותך לאיזה חור. לי לקח חודשיים להבין עם מי יש לי עסק והחלטתי פשוט לוותר עליהם במקום להילחם עם כל מיני טפסים מטופשים וחתימות של כל מיני מפגרים שקוראים לעצמם קצינים. כיום אני נזכר ביום שהסיוט נגמר כעל אחד הימים השמחים בחיי :)

פורסם

שונא ג'ובניקים, חרה של אנשים כל המדינה מיתפרקת ביגלל שכולם היום רוצים להיות ג'ובניקים להיות כל יום בבית בערב ומי יגן אלינו כשכולם כאלו פחדנים ?

פורסם

תגיד לי אתה אידיוט ? ג'ובניק הוא בורג במערכת כמו כל חייל אחר. צה"ל לא יכול להתקיים ללא ג'ובניקים. אז אולי תסתום את הפה הצעיר והפעור שלך לפני שאתה מלכלך על אחרים ?

פורסם

סליחה אדוני הג'ובניק עם פגעתי בך :lol:, אבל ביגלל אנשים כמוך הצבא שלנו מידרדר.

פורסם

סליחה אדוני הג'ובניק עם פגעתי בך :lol:, אבל ביגלל אנשים כמוך הצבא שלנו מידרדר.

אתה פשוט מטומטם

יש לי שנתיים וחצי-שלוש עד הגיוס ואני מבין כמה טועה (לא רציתי לקלל) שאתה אומר את זה

אתה מצפה שיהיה בצבא רק קרבי ? אתה יודע מזה גאמ''א בכלל?

אם אתה חושב שלהיות ג'ובניק זה רע אז נראה לי שאתה לא שייך לקרבי

פורסם

ארתור - אתה אדיוט

ואתה יכול להיות בטוח שאני לא הייתי ג'ובניק.

פורסם
  • מחבר

הרסתם קצת את התארד..ואם יהיה אפשר (ע"י מנהל)למחוק תגובות לא קשורות זה יהיה מצויין, אם יש אנשים שיודעים עוד לגבי היחידה.. אשמח לעזרה

פורסם

ארתור - בוא נגיד שאתה בטוח לא תגיע לתפקיד שדורש משהו מעבר לציות לפקודות עם הטמטום שלך :lol:

פורסם
  • מחבר

חלאס, חיפוש.

השאלה הזו נשאלת כל שבועיים.

זה נחמד להגיד חיפוש חיפוש, אתה חושב שלא ניסיתי כבר? אף אחד לא נתן רשימה מסודרת, כל אחד זרק באוויר דברים. תחפש בעצמך אם אתה לא מאמין. אני לא בפורום מאתמול, אני קודם מחפש, אז גוגל, ואז אני שואל.

פורסם

אף אחד לא נותן רשימה מסודרת, כי אין כזה דבר. לא כל אחד זוכר כל מה שהיה לו, מה גם שהמבחנים כנראה משתנים משנה לשנה.

פורסם

תעשה טובה וכשתסיים עם זה תשתף

אני גם מת לגאמ"א

בהתחשב בזה שהציונים שלי יותר טובים מחבר שלי (אני מקווה מאוד שגם בביצפר, באוניברסיטה לפחות זה ככה) והוא קיבל זימון, זה יהיה בושה אם אני לא אקבל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים