פורסם 2003 ביוני 922 שנים שלוםלאחרונה רכשתי מחשב לוח אם GA-7DXEומעבד AMD DURON 800הבעייה היא שהטמפ של המעבד היא בסביבות 56-57 מעלות במצב רגיל זאת אומרת בלי עומס של תוכנות(השתמשתי במשחה טרמית )מה יכולה להיות הבעייה ?ועוד שאלה ,כשרוצים להתקין דרייברים חדשים ללוח אם, האם יש צורך קודם להסיר את הקודמים ואם כן אז איך עושים זאת?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים יש מאווררים במארז? מה הסידור שלהם (מוציא/מכניס, איפה הם)?איזה היטסינק?לא, תתקין עליהם, אין צורך להסיר.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים איזה מאוורר יש למעבד?איפה ממוקם המאוורר של המארז? הוא מוציא אוויר או מכניס?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים כמו ש SUBX אמר, אבל הייתי ממליץ לך לשים מקדימה מאוורר 120 מ"מ שיכניס אוויר,ולהוסיף עוד מאוורר (לא משנה איזה גודל, עדיף 80-92 אבל) בגג שמוציא אוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.