עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך בפנטיום 3 - שאלת תאימות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz).

כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor.

העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח).

איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים?

???

תודה רבה,

זהר

נ"ב

תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...:)

פורסם

כל עוד יש סלוט AGP זה יפעל אולי לא בביצועים מקסימליים אבל כבר יצא לי לשים את הGeForce 4 Ti 4600 שלי על המחשב הישן שלי שהוא Pentium 3 800 Mhz וזה עבד סבבה והרצתי משחקים יחסית דורשים

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מרגיש ממש אידיוט...

איך אני אדע עם הענתיקה הזו יש AGP?

על מה עבדו כרטיסי הוודו? מישהו זוכר? מישהו יודע?

פורסם

לדעתי הוודו באו גם ל-PCI וגם ל-AGP. הפתרון הפשוט ביותר הוא לפתוח אתת המחשב ולבדוק.

פורסם

כל עוד יש סלוט AGP זה יפעל אולי לא בביצועים מקסימליים אבל כבר יצא לי לשים את הGeForce 4 Ti 4600 שלי על המחשב הישן שלי שהוא Pentium 3 800 Mhz וזה עבד סבבה והרצתי משחקים יחסית דורשים

אתם מדברים על P3 כאילו זה P1 :lol:, בטח שיש לו AGP .

ויש לי P3 866 אם Radeon 9700 והכל פועל ממש מצויין , UT2003 על 1024*758 AA&AF על מקסימום והכל חלק.

וגם אם הוודו הוא לא AGP , אז הראדאון הוא AGP ולכן הוא יעבוד שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים