עבור לתוכן

קירור לדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש קירור לדיסק קשיח. למעשה תכונת הקירור פחות חשובה, יותר חשוב לי ההפרדה בין הפח של המארז לדיסק קשיח.

כרגע יש לי 3200AAKS שמשום מה עושה "רעידות" מעצבנות כאלה (Vibration) ואני מחפש משהו שימנע את זה.

חשבתי על זה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=649

האם הקירור יעשה את העבודה?

פורסם

מאוורר בקדמת המארז שמופנה כלפי תוך המארז + מאוורר שנמצא באחורי המארז ומוציא אויר = סירקולציה טובה מאוד אשר מייעלת את המצב התרמי של הרכיבים, וזה כולל את הכונן הקשיח. אין שום צורך לקנות משהו יעודי. אם למשל הכונן הקשיח שלך נמצא יותר למעלה ואין עליו מאוורר, אתה יכול להצמיד אליו מאוורר עם אזיקונים והטמפרטורה שלו תצנח, וזה מובטח.

ולגבי רעש של רעידות, קירור יעודי לא בהכרח יפתור בעיה כזאת, ואם כן זה יהיה בעקיפין. עדיף שתחזק את הכונן הקשיח אל הכלוב שלו, או לחילופין אם הכלוב רועד אז תחזק אותו אל השאסי של המארז. ואם שני אלו לא עוזרים, תמיד תוכל להרכיב בין הברגים לפח המארז, טבעות סיליקון להפרדה ולמניעת רטט מיותר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהכונן מורכב מצוין, בקשר לכלוב אני אנסה לחזק אותו למרות שיש לי גם כונן אחר שהוא שקט.

ד"א מונה ישר על הכלוב מאוורר כך שאין בעיה רצינית של חום.

בקשר לטבעות סיליקון, אני אמצא את זה בחנות לחומרי בניין? זה משנה אם אני אקנה טבעות מגומי?

פורסם

לא זה לא משנה.. גומי סיליקון.. או משהו דומה. כל אלו יעשו את העבודה.

אני אישית לא ראיתי כאלו בארץ ראיתי בחנות בחו"ל.. אבל אני מאמין שיש בחנות של חומרי בנין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים