עבור לתוכן

לשימוש אופיס סרטים ואינטרנט 3000 ש"ח PR600R2 MSI בגלל השירות או בגלל המחיר?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מחשב נייד ב3000 שקל לשימושים קלים (office, אינטרנט , שיתוף הדפסה עם המחשב הרגיל ופשוט שיהיה נייד) יחסית אבל אני לא רוצה שיתקע אני אוהב הרבה זיכרון ולפי דעתי 2 GB מספיק(המחשב שלי בבית עובד בלי VM ופשוט לא ניגש לHD אין כמעט צוואר בקבוק של הHD)

הרבה מציעים סביב המחיר הזה וMSI PR600R2 מושך לי את העיניים יש לי כמה שאלות:

1) MSI (אייבורי) כמעט כל מי שאני שואל אומר להתרחק כשאני שואל למה התשובה היא... ככה כי זה אייבורי\החלקים שלהם לא טובים

רציתי לדעת מה לא טוב בשירות שלהם? קניתי אצלם כבר שני מחשבים במחיר טוב ותקלה שהיתה אחרי כמעט שנתיים נפתרה במקום(החליפו חלק)

(ואני יודע שמי שלא מבין בכלל במחשבים מנסים לעבוד עליו(ניסיתי להיראות שאני לא מבין בכלל וניסו למכור לי ב500 ש"ח יותר))

2) המפרט:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315

T5750 , 965GM , Intel GMA X3000 , 2GB , 250GB SATA 5400 , 802.11A/B/G והיציאות הרגילות

העניין שהמפרט נשמע טוב יחסית למחיר, יש שנתיים אחריות(ויש הרבה מעבדות כמעט בכל עיר גדולה) משהו שלא נותנים בלי תוספת

אבל אין כמעט ביקורות על המחשב יש הרבה על החנות...

מה אתם חושבים? כדאי לקנות אותו?? ועם לא אז למה לא...? חלקים ,המוכר,מחיר וכוו... תודה

ועם כבר מדברים על זה כדאי לקנות ראוטר אלחוטי או כרטיס רשת והעם זה משנה מבחינת קלות שיתוף אינטרנט והדפסה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים