עבור לתוכן

בעיה בצריבה בנירו (יש תמונה)

Featured Replies

פורסם

שים לב להגדרות הצריבה שלך, אני מנחש שאתה מנסה לצרוב צריבה רגילה אך ההגדרות נמצאות על מצב Multisession.

פורסם

יכולה להיות אולי בעיה גם בדיסק שאתה שם לצריבה

זה קרה לי גם

פורסם

אני לא מאמין שזו בעיה בדיסק, ההודעה די ברורה - נרו מחפש את הדיסק שמכיל את המידע הקודם של צריבת ה-Multisession, השאלה היא אם d4d4d4d מנסה לצרוב Multisession או לא.

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא יצא לי להגיב בימים האחרונים

טבעתי בעבודה.. :silly:

בכל מקרה אין לי מושג אם אני מנסה צריבת multisession או רגילה (מה ההבדל ד"א?)

ואיך אני מגדיר צריבה רגילה?

moranesher-

בדקתי כמה דיסקים וכולם עבדו שניסיתי לצרוב דרך מחשב אחר[br]פורסם בתאריך: 5.09.2008 בשעה 08:11:56

קראתי קצת על המולטיסיסן הזה.. זה אומר לי שאני מנסה להוסיף מידע על דיסק שנצרב בשיטת מולטיסיסן (שאפר להוסיף עליו מידע) במקום להתחיל דיסק חדש?

והוא רוצה שאני יכניס את הדיסק מולטיסיסן בשביל שזה יוכל להוסיף עליו מידע?

פורסם

Multisession זו מעין צריבה בהמשכים, כלומר צרבת מידע על דיסק רגיל ובעתיד אם תרצה תוכל להמשיך לצרוב עליו מידע נוסף. למעשה הצורב משאיר את הדיסק "פתוח" לצריבות נוספות ולא מבצע את פעולת ה-Finalize. כל זה מתייחס כמובן לדיסק רגיל ולא RW.

אני לא יודע אם איזו גירסה של נרו אתה עובד אבל ברמת הממשק כולן די דומות. לאחר שפתחת את תוכנת הנרו ועולה חלון הצריבה החדשה ישנה לשונית שנקראת "Multisession", בלשונית הזו בחלקה העליון יש אופציה לבחור את סוג הצריבה, סמן "No Multisession" והמשך משם כרגיל.

אם אתה עדיין לא מצליח אז תרשום בבקשה קצת יותר פרטים כגון גירסת הנרו שברשותך, אם אתה עובד עם נרו אקספרס או לא, איזה דיסק אתה צורב וכו'.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

מה זה RW?

ותודה אחי נראה לי זה כבר יעזור, לא נשמע מסובח

פורסם

RW = ReWritable.

אלה דיסקים שאפשר למחוק את המידע שיש עליהם, ולצרוב עליהם מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים