עבור לתוכן

הצעות לשיפור איכות הפורומים והאתר כולו

Featured Replies

פורסם

ערב נעים לכולכם,

אני גולש פה כבר מספר שנים, וזה פשוט כואב לראות איך שאיכות הפורומים יורדת.

הסיבה היא התערבות של אנשים שאינם מבינים בנושא מסוים, וכשהם מנסים לעזור לפעמים דבריהם לא מדוייקים וסתם מטעים אנשים.

זה קורה כמעט בכל פורום באתר, לדוגמא בפורום מפרטים יש אנשים שסתם נותנים הצעות למפרטים, כשהם לא מבינים בחומרה בכלל וסתם בונים מפרטים עד שמגיעים ל"גבול התקציב" שניתן ע"י פותח הדיון, או לחילופין רואים כל מני מפרטים אחרים ופשוט מעתיקים את הרוב וחושבים שהמפרט מתאים לכל שימוש.

פשוט חבל שמנהלי הפורמים, מודרייטורים ואנשים שבאמת מבינים בנושא מנהלים כל מיני ויכוחי סרק עם האנשים הללו וזה רק מבלבל את פותח הדיון, ויכול להיות שבגלל זה הוא בגלל יקנה מחשב מורכב מחברה כלשהי וירויחו על חשבונו.

דוגמא נוספת, בפורום תצוגה וגראפיקה המון אנשים מציעים כרטיסי מסך שאינם מתאים כלל וכלל.

אם למישהו יש תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך, אבל אינו משחק במשחקים וצריך רק להרצת סרטי HD לדוגמא, הרי שאין צורך לקנות כרטיס כמו HD4850 אלה אפשר להסתפק בכרטיס כמו HD3650 שעולה שליש מהסכום.

כמו כן, אך ורק לפי דעתי, יש צורך להוריד את מדור "מפרטים מומלצים" משום שהחומרה משתנה כל הזמן, ואפילו אם עוברים חודשיים מאז עידכון המפרטים, יש צורך לעדכן מחשב, ולפי דעתי זאת סתם טרחה. אם אנשים רוצים מפרטים איכותיים, שיכנסו לפורום וישאלו.

כאן זה בדיוק מתנגש...איך הם יכולים לבטוח באדם שהביא להם מפרט, אם הוא בגלל מבין בחומרה? יותר נכון הם כן חושבים שכל גולש פה הוא "מומחה חומרה" או כל תחום אחר, לכן זה עלול להטעות.

אני לא יודע אם זה אפשרי או לא, אני חושב שיש צורך לשים לחלק מהאנשים דרגות.

את הדרגות קובעים אחראי הפורום וגולשי האתר, כאשר אותו משתמש עזר להם והם ראו בו כמשהו מבין ומקצועי.

משום כך, פותחי דיונים יראו אילו אנשים אמינים מספיק ואמינים פחות לפי דרגה או לפי מספר "תודות" וכדומה...

הייתי חייב לפתוח את הדיון הזה משום שאני ממש אוהב את האתר וחבל מאוד שהאיכות יורדת כל הזמן, לכן אני חושב שיש צורך לטפל בזה איכשהו.

תודה.

פורסם

היה הרבה יותר נוח אם היה אפשר לקרוא יותר מ10 הודעות לעמוד ( או שאויל סתם לא מצאתי את האפשרות הזאת ???)

פורסם
  • מחבר

לגבי 10 הודעות בעמוד אני חושב שעדיף שיהיה כך, טעינת העמוד מהירה יותר.

עוד הצעה שהייתי מציע, היא לכל מי שרוצה לפתוח דיון, יופיע עמוד עם חוקי הפורום.

ככה שמנהלי הפורום לא ירשמו בכל דיון שישנו את הכותרת/הודעה ראשית לפי חוקי הפורום ויביאו לינק אליהם.

זה ממש יחסוך הרבה כאב ראש.

פורסם

צודק לחלוטין

פורסם

למה שלא תפנה עם ההצעות לאחראי פורום כללי?

זה יבטיח שההצעות אכן יגיעו למקור שאכן מסוגל ליישם אותם ואף להציעם לדרגות בחירות יותר באתר.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אעשה זאת.

רציתי לדעת מה הגולשים הותיקים פה חושבים ואולי יש עוד הצעות לשיפור.

פורסם

יש דרגת מומחה.

פורסם

תומך ברעיון שלךיאיר :xyxthumbs:

אבל רק שתדע שלמרות הכל HWZONE האתר המחמיר ביותר שאני ראיתי לגבי חוקים ברורים...

אני הקמתי את הסטיקי "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כדי למנוע מדברים כאלה לקרות, כמו שציינת עם ה HD4850 והHD3650

ואני דואג לעדכן על בסיס כמעט יומי

יש אנשים שלא מודעים לזה שהם לא יודעים משהו אודות חומרה ומציעים לאנשים אחרים חומרה שהם חושבים שמתאימה להם למרות שהיא לא...

פורסם

HWZONE האתר המחמיר ביותר שאני ראיתי לגבי חוקים ברורים...

קח חצי דקה מזמנך,ודמיין איך היה המצב היום בפורומים אם האחראים לא היו מחמירים עם החוקים... ::) - יותר גרוע מעכשיו.

המצב הנוכחי קורה בגלל ''מעבר'' של משתמשים רבים לפורום מאתרים שהתמחות במחשבים זה לא הצד החזק שלהם,

קח לדוגמא את הפורומים - FXP,תפוז,הייד פארק,ארנה וכו'.

כל הטעויות שהם ''למדו'' שם,הם מביאים לפה.

אבל הי,אל תשכח שכולנו היינו כך בעבר.

MuTaTiOn.

פורסם

באמת שמתי לב שהרמה יורדת.

בעבר היו הרבה יותר תשובות עיניניות וטובות ועם הסברים והכל.

היום כבר לא, צריך להילחם על נושאים מסויימים שאנשים שלא הכי מבינים בנושא אומרים וקובעים עובדה, ואז עוד אחד שלו מבין מאשר

ואז לך תשכנע את פותח הת'ראד לשנות את דעתו

בקשר להצעה שלצרף שפותחים ת'ראד את חוקי הפורום זאת הצעה מעולה!

ובקשר לדרגות, זה לא כ"כ מעשי אני פשוט חושב שצוות האתר יראה מי מביא המלצות טובות והכל, ושיעשו פשוט יותר מומחים בנושא.

אם יש מישהו שהוא טוב בכמה נושאים, אז או שיראו במה הוא הכי מבין, או שישימו אותו איפה שחסרים מומחים וכד'

פורסם

קח חצי דקה מזמנך,ודמיין איך היה המצב היום בפורומים אם האחראים לא היו מחמירים עם החוקים... ::) - יותר גרוע מעכשיו.

המצב הנוכחי קורה בגלל ''מעבר'' של משתמשים רבים לפורום מאתרים שהתמחות במחשבים זה לא הצד החזק שלהם,

קח לדוגמא את הפורומים - FXP,תפוז,הייד פארק,ארנה וכו'.

כל הטעויות שהם ''למדו'' שם,הם מביאים לפה.

אבל הי,אל תשכח שכולנו היינו כך בעבר.

MuTaTiOn.

לא אני.....

למדתי על חומרה...

מספרים כמו טכנאי PC ואחרים

אני זלזלתי באתרי חומרה ישראלית, ראיתי את חברים שלי גולשים באתרים כמו שציינת ואמרתי לעצמי, אין בארץ רמה...

אבל לאחרונה, כשראיתי את הרמה של HWZONE זה גרם לי לרצות להיות חלק מהקהילה הזאת...

ואז כל החדשים התחילו להכנס לפה

פורסם

רעיון הדרגות יכול להיות ממש נחמד!

פורסם

הדרגות זה לא מעשי כ"כ, כי משתמש לא מנוסה ידרג את מי שעזר לו ולא משנה אם זה אחד מבין ואחד לא(הוא לא יכול לדעת את זה)

ובקשה למנהלים, בבקשה לא לנעול את הדיון חשוב לדעתי שיהיה דיון כזה(במיוחד אחרי כמה שנים שלא שינו את האתר משמעותית) ולראות מה דעת המשתמשים כדי לשפר את הפורום, תודה לכם

פורסם
  • מחבר

לגבי הדרגות, יש אפשרות שכל אחראי מדור יהיה אחראי לראות אילו אנשים רציניים ומבינים פה בנושא הספציפי, והוא יעניק לו דרגה מסויימת, זה לא מושלם כמובן אבל זאת הייתה רק דוגמא ניתן להמציא המון טריקים שיעזרו לאנשים להבדיל בין משתמשים שהם לא מנוסים לבין אילו שהם כן.

פורסם

בינתיים אין מה לעשות... אתה פשוט צריך להכיר את הבנאדם...

בעקרון ככל שיש לך יותר הודעות זה אומר שאתה יותר מנוסה....

אבל זה פשוט לא תמיד ככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים