עבור לתוכן

בנוגע למפרט שפורסם וכמה שאלות כדי לשפר את המפרט שאני רוצה. מחשב ב 3000 ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מחשב גם למשחקים וגם לעבודה. (אימיול עובד, דפדפן פתוח ואני משחק במשחק או רואה סרט..) אני סטודנט אבל נהנה לשחק במידה ואפשר ולכן בחרתי באפשרות של מחשב למשחקים ב 3000 שח מהמפרט שפורסם, כי נראה לי שהוא יכול לשרת את שני המטרות., אך אני רוצה שתהיה אפשרות לשדרג אותו עוד שנה שנתיים ולכן אני רוצה לדעת על איזה לוח אם יותר טוב כדאי?? כזה שיהיה עם DDR3 ואפשרות לשים את ההארד דיסק שלי עם עוד הארד דיסק שאקנה... הלוח אם שהומלץ שם נראה לי כבר ישן ואני מעדיף להשקיע עוד סביב ה200 שח על לוח אם ועוד סביב ה 250 שח למארז. כדי שאוכל בעתיד לשדרג.

אם יש טיפים אז תודה!!

אני מעולם לא התעסקתי בAMD ולכן אני לא מכיר לוחות אם שלו ומארזים טובים.

חשבתי בהתחלה ללכת על אינטל ולוח אם של GIGABYTE P35-DS3R אז אם יש משהו מקביל, אחלה.תודה למגיבים!!!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום,

קצת סיבכת פה...על איזה מפרט אתה מדבר בדיוק?

לא הבנתי אם אתה צריך מפרט או דעה לגבי חלק כלשהו.

לגבי DDR3 תאמין לי אפילו עוד שנה הוא לא יהיה משתלם, הוא משתלם בתדרים גבוהים מאוד ולוחות אם של היום לא יכולים לתמוך במהירויות הללו, לכן לגבי שידרגו זיכרון אתה לא תצטרך, מקסימום להוסיף עוד.

הלוח שרשמת תומך RAID כלומר אפשרות לחיבור 2 הרדיסקים לצורך גיבוי נוסף/שיפור ביצועים.

כל לוח אם איכותי כיום מכיל מספר חיבורי SATA שכאמור אתה יכול לחבר מספר הרדיסקים (ללא RAID, פשוט עוד מקום...).

פורסם
  • מחבר

היי ותודה רבה על המענה המהיר.

פורסם בנעוץ מפרט מחשב עדכני ל2.9 ומשם הבאתי את הנתונים.

אני רציתי לדעת האם מה שנתון שם במחשב למשחקים ב 3000 ש"ח. ניתן יהיה לשדרג אותו עוד שנה שנתיים כך שימשיך להיות בינוני גם אז ויעלה משחקים ויתפקד טוב אם אני אצטרך להוסיף עוד זיכרון אז תהיה האפשרות וכד' או שכדאי לי להשקיע עוד קצת כסף במארז ובלוח אם כדי שאהיה אוכל לשדרג בהמשך. האם מבחינה כלכלית זה יהיה חכם לעשות או שעדיף לקחת את זה כך ועוד שנתיים לקנות חדש??

תודה!!

פורסם

לצערי המפרטים שם לא הכי עדכניים.

תציין את הדברים הבאים בבקשה ונרכיב מפרט מתאים יותר.

-האם מתוכנן OC.

-מה השימושים העיקריים.

-מה גודל המסך שיחובר למחשב.

-האם צריך ציוד היקפי.

לגבי שידרוג עתידי, אתה תוכל להוסיף הרדיסקים, תוכל להוסיף עוד זיכרון, לשדרג כרטיס מסך וגם מעבד באותו סוקט.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

זה יהיה המחשב השני בחיי שאני אקנה.. הראשון היה לפני 4 שנים , P4 סוקט478. ואני מבין קצת אבל לא מספיק כדי לרכוש ולהרכיב מפרט בעצמי.

אני סטודנט ולכן אני צריך שהמחשב יהיה גם לצרכי עבודה (לא הרבה כי אני משתמש באופיס ואני מניח שיהיה לי ויסטה עוד שנה ומשתמש לעיתים בסביבת עבודה .NET לתכנות בJAVA או C# כחלק מהלימודים.), ואני משחק לעיתים במשחקים חדשים ולכן חשבתי על כרטיס מסך בינוני HD4850 (מכאן מהאתר גיליתי שהוא טוב.) או GFORCE8500GT 512 MB. אני לא גיימר רציני. אבל רוצה שגם עוד שנתיים משחקים יעלו לי על המחשב.ולכן אני צריך לוח אם שאוכל לשדרג ומארז שיוכל להכניס שדרוגים ועם לפחות 2 מאוררים שבעתיד לא יהיה חם מידי.. במפרט בנעוץ סביב ה 3000 שח זה הבסיס אני מקסימום אשקיע עוד 500 שח. תודה!!!

פורסם

אתה יודע ש HD4850 לא ברמה של 8500GT...מדברים פה על שני ליגות שונות.

מה גודל המסך?

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות מסך דק. יש לי את הישנים.. איזה מסך אתה ממליץ?? חשבתי על 22 כי אם כבר אז כבר אבל אם עדיף 19 אז 19..

ולא לא ידעתי שיש הבדל משמעותי, טוב לדעת ואני מניח ש HD יותר טוב. כמו כן במפרט בנעוץ הוא נותן מחירים שאין לי מושג מאיפה הם.. אתה יודע??

באתרים הגדולים זה יותר יקר ממה שהוא רשם..

פורסם

מסך 22" יותר נוח לעין לדעתי, אבל גם הרזולוציה גדלה=ביצועים נחותים יותר לעומת ה19" ברזולוציות הטבעיות.

קח בחשבון שלא ניתן לשים בתקציב ספק כח חזק מאוד, לכן אם בעתיד תחליף כרטיס מסך או תעשה OC חזק, תצטרך להחליף אותו.

הנה מפרט שהכנתי, הסברים למטה.

מעבד:

Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪611

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ₪525

מארז:

Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black

כמות: 1 - מחיר: ₪208

ספק כוח:

Corsair 450VX 33A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ₪402

זיכרון:

A-Data 1GB DDR2-800 CL5

כמות: 2 - מחיר: ₪105

קשיח למחשב שולחני:

WD 250GB SATA II 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ₪263

כרטיס מסך:

Palit 9800GT 512MB Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪677

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪130

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ₪5

סה"כ: ₪3031

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪2971

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/jphgdkbm

יש לך פה מעבד חזק, 250 ג'יגה נפח, צורב DVD מן הסתם ו2 ג'יגה זיכרון.

לגבי הזיכרון, עדיף לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה ולא 2 סטיקים של 1 כמו ששמתי לך למה זה תופס סלוטים (חיבורים) אבל לא מצאתי...כמובן תוכל להוסיף עוד זיכרון בעתיד כשתרצה (בעיקר אם תעבור לויסטה).

ספק כח שמתי לך טיפה חזק יותר, שיחזיק לך כוננים נוספים במידה ותוסיף.

כרטיס מסך 9800GT, מעולה למסכי 19", הוא גם יריץ משחקים על 22" אבל לא ברזולוציה הטבעית בצורה חלקה. (אני מדבר על גראפיקה גבוהה).

ניתן לרדת בספק ומארז ולקחת HD4850 שחזק ממנו, אבל אני לא בטוח שזה יחזיק שידרוגים עתידיים.

פורסם

אני אישית הייתי מחליף את המארז+ספק ל-NSK4480, ומחליף את הדיסק הקשיח הלא משתלם בעליל הזה ל-320GB

פורסם

זאת בדיוק הבעיה, NSK4480 לא נראה לי שחזיק תוספת עתידית של עוד 2 סטיקים של זיכרונות ולדוגמא 2 הרדיסקים נוספים.

אני פשוט לא בטוח בנוגע לעניין הזה בגלל זה שמתי לו את הקורסאייר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה!!!!

כל מי שרוצה להמשיך להגיב אני פתוח לאופציות ובנוסף כל תגובה והצעה גורמת לי ללמוד יותר..

E7200?

למה הומלץ על AMD?? ואם כבר אז לא עדיף E8500? ההבדל במחיר לא כזה גדול?

המפרט ששלחת ניתן יהיה לשדרג עוד שנה שנתיים כך שיריץ משחקים גם אז??

תודה!!!!

פורסם

מאיפה לנו לדעת איך יהיו המשחקים בעוד שנה שנתיים?! תאמין לי שאף אחד פה לא נביא...

ודי כבר מספיק לדחוף את ה-E8XXX לכל מקום אפשרי!!! :bash: ה-E7200 מעבד מצויין שלא נופל ממנו וחיית OC לא קטנה

פורסם

E8500 עולה הרבה יותר מ E7200, והוא לא ממש שווה את המחיר, אם כבר E8400 אבל אין מקום בתקציב.

לגבי AMD, אפשר להרכיב מפרט אבל המפרט עם האינטל שהבאנו לך פה עדיף.

כמו כן ה E7200 הוא OC מעולה, כמובן צריך קירור טוב יותר.

לגבי העתיד, אף אחד לא יודע מה משחקים ידרשו.

יכול להיות שהם ידרשו מעבד חזק יותר, רוב הסיכויים כרטיס מסך חזק יותר ומי יודע כמה הוא ידרוש מהספק..ככה זה עניין מסובך.

אם היית שואל אותי, הייתי קונה מפרט בתקציב הזה עם HD4850, עם מסך 19", תוכל להוסיף לו HDD וזיכרון כמובן, ואחרי שנתיים-שלוש כשתהיה לו בעיה להריץ משחקים, תקנה חדש וחלק מהחלקים תעביר.

פורסם
  • מחבר

אז אחלה! אני אלך על המפרט שהבאת לי , רק תמליץ לי על קרור טוב יותר וזהו..

תודה!!

פורסם

קירור מינימאלי-סטוק של אינטל, בד"כ מספיק לתדר רגיל של מעבד (גירסת BOX). מחיר: בד"כ 50 ש"ח יותר מהגריסה בלי המאוורר.

קירור מעט טוב יותר- AC FREEZER 7, מקרר טוב יותר ויכול לעמוד בפני OC קטן מאוד. מחיר: סביבות 100 ש"ח.

קירור חזק- סאט' אינפיניטי- יכול להחזיק OC בינוני-כבד. מחיר: סביבות 200 ש"ח.

קירור מאוד חזק- טרמלייט אולטרה 120 אקטרים+מאוור 120- אחד הקירורים החזקים שיש בשוק. מחיר: סביבות 300 ש"ח.

תבחר מה שאתה מעדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים