פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים רוק.... הם העיקר היקום....הפילוח הוא ענקי:Art rock - Christian rock - Classic rock - Desert rock - Detroit rock - Emo - Experimental rock - Garage rock - Girl group - Glam rock - Group Sounds - Grunge - Hard rock - Heartland rock - Instrumental rock -Indie rock - Jam band - Jangle pop - Krautrock - Power pop - Protopunk - Psychedelia - Pub [chat] (Aussie) - Pub rock (UK) - Soft rock - Southern rock - Surf - Symphonic rockועוד המון....
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים Andromeda אני בטוח שרובכם לא מקרים אבל מדובר באחת הלהקות שהולכות להיות המובילות יותר בתחוםתנו להם צ'אנס הם פשוט מעולים!
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מצטרף להמלצה על TOOLנסה גם system of a downקצת יותר קיצוני נסה את slipknot
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מצטרף להמלצה על TOOL נסה גם system of a down קצת יותר קיצוני נסה את slipknot נסה גם את הדיסק סולו של סולן SYSTEM OF A DOWN SERJ TANKIAN
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים PARADISE LOSTMANOWARIRON MAIDENGRAVE DIGGERSAVATAGEOPETHVIRGINE STEELEEDGUYTHEATER OF TRAGEDYויש עוד מלא
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אם אתה בקטע קצת יותר כבד...EmperorWindirGravewormIllnathLord BelialSkyfireStormlordDaemoniciumWintersunWeltkriegDornBishop Of Hexen - להקה ישראלית, מומלץ!Bal-SagothTurisasRagnarokVaderForlornGloomy Grimשים לב שכמעט כל הלהקות ברשימה שהבאתי הן להקות black ו-death, אומנם לוקח קצת זמן לעכל את הז'אנרים אבל הן להקות מעולות.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים windir ענקיים חבל שהסולן מת והם התפרקו .. אם אתה בקטע של דום \ דום דת' \ דיפרסיב רוק אז KATATONIA ...הדיסק האחרון מעולה
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר GO EASY ON ME GUYS חח כמה המלצות... מחכה לי עבודה קשה מאוד בינתיים: NEVERMORE גדולים. סימפוני X אפילו יותר, הסולן שלהם מאוד מזכיר לי את הסולן של פנטרה, רק בלי קול של צפרדע מהשיר היחיד ששמעתי של MATSODON, נחמד ביותר... האלבום בקרוב אצלי, תודה. ולמה שם האלבום בעברית??
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר חחאבל יש להם אלבום נחמד, עם משהו כמו 4-5 שירים יפים כמו קיקאפו או מאסטר אקספלודר
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים חחאבל יש להם אלבום נחמד, עם משהו כמו 4-5 שירים יפים כמו קיקאפו או מאסטר אקספלודראני מדבר על האלבום הראשון שלהם הוא הכי טוב
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מהשיר היחיד ששמעתי של MATSODON, נחמד ביותר... האלבום בקרוב אצלי, תודה.ולמה שם האלבום בעברית??האלבום כולו (אם אני לא טועה) מבוסס על מובי דיק.http://en.wikipedia.org/wiki/Leviathanותאמין לי שלא תתאכז ממנו...
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אני כבר מודיע, ההמלצות שיבואו ממני הן לא כבדות במיוחד:Nightwish, Disturbed, Kamelot, Sonata Arcatica, Within Temptation, Avantasiaאני אישית אהבתי במיוחד את הראשונה והלפני אחרונה.הא, ואם כבר הולכים על משהו יותר כבד, גם In Flames זה לא רע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.