פורסם 2003 ביוני 922 שנים על מה יותר חשוב לשים סינק? על הNB או על ה-SB??אני יכול לשים סינק של P1 על הbridges??אם אני חותך סינק אני מפסיד משהו בקירור שלו??תודה לעוניםAnas-Nanas
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר ברור שעל הNB ולא אתה לא מעבד באיכות הקירור ,נרגילה זה היה בצחוק עד 34 מעלות זה מצויין!!! ויש לי עכשיו 33 בלי מזגן אחרי משחק sof2 של שעתיים
פורסם 2003 ביוני 922 שנים עדיין קצת גבוה לדעתי....נ.ב.הצלחתי לשים מאוורר 92 על ה SK7 שלי...איך עשיתה את זה תפרסם תמונות.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים לא צוחק, 35 לגשר זה גבוה לדעתי! לא חושב שצריך לעלות מעל ה 30 במאמץ, וגם זה בקושי... אני ינסה להביא תמונות - ראיתם איזה מצלמה יש לי...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר NARGILA -אתה לא מבין אותי אני מדבר על הSys temp ולא על הNb , זה לא אותו דבר!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים איך עשיתה את זה תפרסם תמונות.אם אפשר באמת לפרסם תמונות איך שמת שמה מאוורר 92 מ'מ ובכמה הוא שיפר?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים שמע אני התקנתי את הגוף קירור כמו שעופר עשה בדיוק אחד כזה כמו אצלו ושמתי משחה טובה פלוס המארז שלי מקורר מצויין ויש לי SK7+SF2 והטמרטורה לא נראה לי שהשתנתה הכוונה ל חיישן של הSYSTEM במאמץ זה אצלי כשחם מאוד בחוץ מגיע ל 32 לא יותר 27-29ובמנוחה .אני ממש לא יודע למה הסינק הזה לא שינה לי את הטמפטורה כי הוא הרבה יותר טוב מהזה שמקבלים עם הלוח.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים לי דווקא הוריד קצת...אבל אין עליו מאוורר נכון לעכשיו ואני לא יכול לדעת עד שיהיה לי...אני ינסה לצלם עכשיו
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר sys temp =טמפ' הלוח לא הצ'יפ את הציפ אתה צריך למדוד עם מכשיר, ותאמין לי שזה שיפר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.