פורסם 2003 ביוני 922 שנים Master Nargila הקירור שבתמונה על ה-NB זה הקירור המקורי שמגיע עם הלוח? הזמנתי את ה-NF7 REV2.0 שגם מגיע עם קירור ל-NB, כדי להסיר אותו צריך להוציא איזה משהו מאחורה בלוח או שאפשר מקדימה לשלוף איזה משהו? {כי ל-AX-01SLD שהזמנתי אין מגש ללוח אם נשלף}. תודה.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים Master Nargila הקירור שבתמונה על ה-NB זה הקירור המקורי שמגיע עם הלוח? הזמנתי את ה-NF7 REV2.0 שגם מגיע עם קירור ל-NB, כדי להסיר אותו צריך להוציא איזה משהו מאחורה בלוח או שאפשר מקדימה לשלוף איזה משהו? {כי ל-AX-01SLD שהזמנתי אין מגש ללוח אם נשלף}. תודה. יאפ, המקורי. 2 פינים כאלה כמו בכרטיסי מסך, מאחורי הלוח אם. תחליף לפני שאתה שם אותו או שתוציא כשאתה מחליף קירור (כמוני).
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר הקירור?כי זה האייסברג רק באלומיניום...אני יודע התכוונתי לצ'יפים.Dino- כן, צריך ללחוץ על הפינים הקטנים האלה מאחורי הלוח להוציא את קירור הסטוק שמגיע עם הלוח.לא, הקירור שבתמונה זה לא מה שאתה מקבל!עריכה- אם nargila אומר שזה מה שאתה מקבל אז אני לא מתווכח לו יש את הלוח , לי אין!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אני יודע התכוונתי לצ'יפים.Dino- כן, צריך ללחוץ על הפינים הקטנים האלה מאחורי הלוח להוציא את קירור הסטוק שמגיע עם הלוח.לא, הקירור שבתמונה זה לא מה שאתה מקבל!יאפ זה כן...שנייה אני יצלם את שלי
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אהה חבל כי אין לי ממש כוח כל פעם להוציא את הלוח בשביל להחליף קירור......אם אני רוצה להשים קירור על הגשר הדרומי לא צריך להוציא את הלוח, נכון? פשוטדוחפים את שתי הפינים לתוך החריצים ואם אני רוצה להוציא אז צריך להוציא את הלוח, נכון?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים עוד תמונהזה מצלמת רשת, אני מצלם בה במקרים נדירים, מה עוד שבמארז אין אור וזה גם ככה לא היה מצלם
פורסם 2003 ביוני 922 שנים ימניבתמונה הקודמת הם עם הפנים קדימה ואפשר לראות (או פשוט להסתכל בשם של הקובץ... )
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר טוב אז כנראה שכן, אז נרגילה למה אמרת שזה הקירור שבא עם הלוח<????ואיזה קירור זה הימני?!?!?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים שוב - ימין = קריסטל אורב. שמאל = קירור מקורי של הלוח. DStorm אל תבלבל אותו בבקשה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.