עבור לתוכן

Google Chrome יצא!

Featured Replies

פורסם

נראה נחמד,

אבל חוץ מזה, אני לא רואה שום חידוש אמיתי...

אני לא רואה את עצמי מחליף את פיירפוקס בשבילו...

בסה"כ זה ספארי עם סקין יפה...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 213
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המינימליסטיות של הדפדפן הזה מגוחכת עד כדי פתטיות.

לא ברור לי מי קהל היעד שהם מנסים לפנות אליו. סבים וסבתות בין 80 שאפילו IE 6 מסובך מדיי בשבילם?

פורסם

מה הבעיה? אני הורדתי, הגדרתי שיהיו לי את כל הלחצנים של המועדפים ודף הבית - והוא נוח לגמרי.

הוא גם מהיר טילים :silly:

פורסם

איפה מצאת את הכפתורים?

אני בקושי מצאתי איך לפתוח את הטולבאר של המועדפים :P

פורסם

המינימליות חביבה, אבל אני מעדיף משהו עם כוח, נראה לי שגוגל בנו את הדפדפן הזה במחשבה שהם מתחרים ב-IE6. לא השתמשתי ב-IE7 אבל על פני השטח הם נראים זהים. כך שקהל היעד של הדפדפן הזה הוא אנשים שרוצים משהו כמו IE7, אבל סולדים ממיקרוסופט...

פורסם

הוא מהיר בטירוף, אף אחד לא שם לב?

פורסם

אכן מהיר בטירוף והאמת ממש אהבתי אותו, הבעייה היחידה שלי איתו היא המועדפים, לא נוח לפתוח אותם ולכן אני נשאר בנתיים עם IE7 שבשבילי הוא עדיין הכי טוב

אני תמיד מחזיק יותר מדפדפן אחד במחשב למקרה שאיזה אתר לא רוצה לעלות על IE7, עד היום זה היה אופרה אבל עם קצת שיפורים החדש ש גוגל יחליף אותו.. (אני לא אוהב FF)

פורסם

נחמד לא בטוח שהוא יחליף את הFF שלי.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהם נזהרו לא לרמוס את פיירפוקס, לכן בנו דפדפן שיוכל להתחרות ב-IE, אבל עדיין לא להוות תחרות לפיירפוקס.

פורסם

המינימליסטיות של הדפדפן הזה מגוחכת עד כדי פתטיות.

לא ברור לי מי קהל היעד שהם מנסים לפנות אליו. סבים וסבתות בין 80 שאפילו IE 6 מסובך מדיי בשבילם?

נראה לי באמת שאני אתקין את זה אצל סבתא שלי. אולי היא סוף סוף תסכים לגלוש.

אני התקנתי אותו, לא אכפת לי שיהיה לי עוד דפדפן. בינתיים הוא לא מחליף את FF3. כמות הכוח והגמישות שיש לדפדפן הזה עדיפה אפילו אם הוא בקושי סוחב יחסית לחדש.

פורסם

מהסתכלות ראשונית אהבתי מאוד, הוא ממש מהיר, צריך לשחק איתו קצת כדי ללמוד את כל ההגדרות אבל זה יבוא עם הזמן.

פורסם

תגובה שנכתבה בוואלה, נראית הגיונית, אבל לא מקור רשמי אמין:

"

מה שגוגל לא רוצה שתדעו!!!, כנסו!!!, איסוף מידע!!!

בעיית פרטיות,איסוף מידע של גוגל..חשוב ביותר.. כנסו!

לגוגל יש פוליסת פרטיות כללית ופוליסת פרטיות אינדיבידואלית לגבי רוב התוכנות והרכיבים שלה,

במקרה של "גוגל כרום" גוגל אוספת את המידע הבא: כתובת האיי פי שלכם, לאן אתם גולשים, מתי, מאיפה לאיפה, מה הקונטקס וכו'.. גוגל טוענת שזאת על מנת לאפשר את שיפור אפשרות ההתאמה האוטומטית של שורת הכתובת של הדפדפן הנ"ל, הסבר:

כאשר אתם פותחים חלון חדש ונקי של אינטרנט אקספלורר או פיירפוקס וכו' ומקישים כתובת בשורת הכתובת ו"הולכים אליה" לדפדפנים הנ"ל אין נגיעה או חצי נגיעה בדבר, ואם אין כזאת כתובת פשוט תקבלו שגיאה מהדפדפן, ב"גוגל כרום" לעומת זאת אותה כתובת בין אם היא קיימת או לאו, נשלחת לגוגל.

ז"א שגוגל אוספת עליכם את כל המידע לגבי הרגלי הגלישה שלכם דרך הדפדפן הזה, ואח"כ הם מספרים "למה הם פיתחו דפדפן" בטענה שהוא לא כמו כולם, בטח שהוא לא כמו כולם, הוא אוסף עליכם מידע,

הם פשוט סומכים על העובדה שהמשתמש האידיאלי לא יכנס להגדרות של התוכנה לשנות את ההגדרות המתאימות לביטול איסוף המידע הזה, וככה תהיה להם יותר שליטה על האינטרנט וזה יעזור להם משמעותית בבוא היום בו הדפדפן שלהם יהיה יותר פופולרי ויותר משתמשים ישתמשו בו, כך הם ידעו איפה לפרסם את מודעות הגוגל אדס שלהם, וידעו איך ולאן לנתב את המשאבים שלהם על מנת ליצור יותר רווח.

אז שלא יספרו לכם סיפורים..

כדי לראות את פוליסת האבטחה של ""גוגל כרום" והדרכה כיצד לשנות את ההגדרות המתאימות כדי למנוע את איסוף המידע שלכם כנסו לכאן (באנגלית):

http://www.google.com/chrome/intl/en/privacy.html

ועכשיו בהנחה ששינתם את ההגדרות להגדרות היותר ידודיות ודיסקרטיות, ולאחר שדנו בחסרונות של "גוגל כרום" אפשר לומר שני דברים טובים עליו: 1) הוא טיל על בליסטי מטורף. (ויתכן שעם יוטיוב ששייך לגוגל כיום הוא מתפקד הרבה יותר מהר משאר הדפדפנים- לא נבדק מספיק בימים\שעות שונות)

2)הוא נוח לשימוש :נותן הרבה screen space, שומר את ההיסטוריה, שומר את הדפים הנצפים ביותר ועוד כמה דברים נחמדים כמו הורדה נוחה של קבצים וכו'.

יש עדיין בעיה לדפדפן להציג אתרים מסוימים ולפעמים תתקלו בזה, למשל האתר הגדול של חפצי יד שניה לא עולה וכמו שנאמר בכתבה זאת (לא בדקתי) גם עמוד הוידאו של וואלה לא עולה.

03:48 03/09/08 מאת: רועי Webmaser

"

פורסם

אני לא חושב שיש פה מישהו שהיה מספיק תמים בשביל לחשוב שגוגל לא אוספת מידע על הרגלי הגלישה של הגולשים..

לא רק עם הדפדפן שלה, גם במנוע החיפוש ולמעשה בכל האינטרנט בהנחה שאתם משתמשים ב-google toolbar.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=358934.msg3100130#msg3100130

בדיוק הסיבה שאני לא מתקין אותו. מי שמתפלא לגבי המהירות שלו יכול לנסות את Safari לחלונות, אומנם לא בדקתי כמה הוא יותר מהיר/איטי, אבל הם מבוססים אותו מנוע:

http://www.apple.com/safari/download/

פורסם

טוב כמה דברים

1) תרשמו להם דפקטים והרבה!!! יש שם אפשרות למעלה מצד ימין בDEVLOPER לשלוח באגים - אז כל פעם שאתם מוצאים בעיה, תשלחו!

זה מאוד חשוב.

בצורה כזאתי הם לאט לאט יתקנו הרבה דברים וכו', ונוכל לקבל גרסאות הבאות טובות ואמינות יותר

2) מינמליזים - אני עדיין רוצה עוד יותר מינמלי, מצידי שיעשו למעלה TASK BAR כזה בגודל של שלושה מילמטרים, לא כזה משתמש בו ואין סיבה לתפוס הרבה מקום, מבחינתי כמה שיותר מקום פנוי ככה יותר טוב

3)מהירות - יש עוד מה לשפר והרבה, לא מבצע טעינות ברקע, אין לו הרבה CONNECTION לאתרים (מה שאפשר בהגדרות מתקדמות לקבוע בFIREFOX) וכו', וגם מעבר בין TABS קצת איטי, וכמובן שעל המחשבים הישנים זה איטי עדיין

4)תמיכה בעברית - יש מה לשפר.

5) אתרים עם וידיאו או CHAT בעברית ובכלל, ועם JAVA, עושים עדיין בעיות

סה"כ באמת תשתמשו כמה שיותר, שלחו כמה שיותר באגים וטענות, כדי שישפרו אותו ומגרסה לגרסה נראה מוצר טוב יותר.

זה הלינק דרך אגב לתוכנה

(תסמנו בבקשה את הריבוע הקטן למטה, לפחות בשלבי פיתוח זה יעזור לGOOGLE ליצור תוכנה טובה יותר)

http://www.google.com/chrome/eula.html?hl=en

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים