פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים זה נשמע כאילו הבנת ש4870X2 הוא שני כרטיסים.זה בעצם כרטיס אחד עם שני ליבות, אתה לא חייב לוח תומך קרוספייר בשבילו.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר אחי המלומד, לקחתי שניים כאלה .... אתה יכול בבקשה לענות על בקשתי ולתת חוות דעת?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים pollik שחכת ספק!! ובאמת מפרט מבוזבז מאוד...אבל לא רצית שנגיד כלום אז.. תהנה
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר וופס תודה שהזכרת!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: תוקן!
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים סלח לי אבל בתקציבים האלה ולשימושים של משחקים למסך סטנדרטי,אפילו אם זה 24",זה פשוט מוגזם..אתה רוצה מפרט נורמאלי ומשתלם באלפי שקלים פחות או שאתה רוצה ללכת על מפרט החלומות הבזבזני והמיותר?אם זו האופציה הראשונה ציין שימושים מדויקיםחשיבות השקטהאם מתוכנן אוברקלוקואיזה מסך יש ברשותך (גודל)אם זו האופציה השניה,תבחר את היקר ביותר בכל קטגוריה ותהנה לך
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אחי המלומד, לקחתי שניים כאלה .... אתה יכול בבקשה לענות על בקשתי ולתת חוות דעת? :-X טעות שלי, לא ראיתי את ה2 בכמות. מפרט מפלצתי ללא ספק, אני אומר שכדי שיעבוד טוב צריך ספק של 800W או אפילו 1000. אגב, כזה מפרט עם CF של 4870X2 (!!!) צריך להיות מקורר טוב. נראה לי שגם במסך 50 אינצ' הוא יפעל לך במשחקים של 2009-2011 על הכי גבוה עם מקס' פילטרים והגדרות שונות. בהצלחה.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים 50" (בטלויזיות) יש את אותה הרזו' כמו של מסך 24" של מחשב קודם כל.ולגבי זה שהוא יריץ במקס' משחקים ב-2011 - הצחקת אותי
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים זה רק אני ראיתי שהבחור לקח 2 כרטיסים של HD4870X2 עם 2 קרורים של AC S1 גרוע מזה רק אני ראיתי שהוא לקח ANTEC 300 פיצפון בשביל 2 כרטיסים כאלה שבפועל 4870 בודד ימות שם מחום
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים 50" (בטלויזיות) יש את אותה הרזו' כמו של מסך 24" של מחשב קודם כל.ולגבי זה שהוא יריץ במקס' משחקים ב-2011 - הצחקת אותילגבי הראשון לא ידעתי, תודה על המידע.לגבי השני - מדובר בCF של כרטיס כפול ליבה שיותר חזק מקרוספייר של הכרטיס החלש ממנו בסדרה. זה כרטיס חזק לכל הדעות, אז אני בספק אם הוא לא יחזיק משחקים בהגדרות גרפיות טובות בעוד שנתיים וחצי-שלוש.אגב שים לב שמשחקים חדשים של חברה למשל כמו קרייטק זה משחקים שצורכים פחות מקודמיהם בסדרה.אני כמובן מדבר על קרייסיס וורהד שאמרו שדרישותיו יהיו פחות משל הראשון, ועל פארקריי 2 שאמור לעלות בLOW חלק גם על מחשב כמו שלי (והמחשב שלי לא משהו בכלל, ג'יפורס 6200, פנטיום 4).בכלל אני חושב שעם הזמן חברות משחקים ילמדו לנצל מערכות שונות טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.