עבור לתוכן

איך אני יכול לשרוף את המעבד שלי לצורך האחריות?

Featured Replies

פורסם

לדפוק את המעבד אתה יכול מאוד בקלות תקח מצית שנדלקת עם כפתור חברק כזה(פייזו) תפרק את המנגנון תתן כמה מכות חמל כאל על המגעים של המעבד ותהיה בטוח שהוא מת כי יש שם מתח ענקי וזרם נמוך.

לגבי אחריות של איסטרוניקס היא ממש טובה אני כבר החלפתי 4 מעבדים ככה שלחתי P2 233 וקיבלתי פעם אחת P3 1000 עוד פעם P3 933 ועוד פעמיים CELERON 1200 TUALTIN לא נתקלתי במקרה שהם נותנים זיקוי, תחלס הם מה זה נדפקו מהקטע הזה של אחריו לכל החיים אפ תשים ךלב הם כבר לא נותנים אחריו כזו יותר כי הם בהפסד ענקי מזה.

משהו מצחיק שלחתי גם מעבד P200 של חבר והם החזירו P200 שעובד מדהים!!!

• תגובות 38
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיי לדמיין בבקשה...

זה לא שאני ממציא לך פה... ראיתי את זה... לא קורה כלום והוא לא נדלק ולא רואים עליו כלום פשוט.... הוא לא עובד...

AMD בלי היטסינק = זרנוק עשן עולה מהליבה והמעבד משחיר לגמרי (מניסיון)

פורסם

יהיה לך קשה לשרוף אותו מבלי להשאיר סימנים כי לי יש שני מעבדים אחד הוא 133 והשני הוא 166 של פנטיום 1 ניסיתי לשרוף אותם אך לא היצלחתי ניסיתי בדרכים הבאות: הורדתי את הסינק עשיתי OC של 100% לפנטיום 133 העלתי מ2.8V ל3.5V והרצתי PRIME95 מספר שעות ו.. הוא לא מסכים להישרף ולמה?!?! כי אלו מעבדים עם מהירות שעון יחסית נמוכה מאוד לשריפה..

גם אם תצליח לשרוף אותו האחריות בכלל לא תאמין לך כי הם יצאו מנקודת הנחה "אם המעבד הזה עבד במשך תקופה ממושכת באופן תקין אין סיבה שהוא ישרף דווקה עכשיו" וגם הם יחשדו שמשהו מגורם חיצוני גרם לזה (אתה)

בקיצור עזוב. מה אתה חושב שתקבל בתמורה?!?! אולי יתנו לך הצעה לקניית מוצר כלשהו בהנחה או משהו כזה אם אתה חושב על זיכוי אני לא מאמין שהם יזכו אותך במשהו..

פורסם
  • מחבר

לדפוק את המעבד אתה יכול מאוד בקלות תקח מצית שנדלקת עם כפתור חברק כזה(פייזו) תפרק את המנגנון תתן כמה מכות חמל כאל על המגעים של המעבד ותהיה בטוח שהוא מת כי יש שם מתח ענקי וזרם נמוך.

לגבי אחריות של איסטרוניקס היא ממש טובה אני כבר החלפתי 4 מעבדים ככה שלחתי P2 233 וקיבלתי פעם אחת P3 1000 עוד פעם P3 933 ועוד פעמיים CELERON 1200 TUALTIN לא נתקלתי במקרה שהם נותנים זיקוי, תחלס הם מה זה נדפקו מהקטע הזה של אחריו לכל החיים אפ תשים ךלב הם כבר לא נותנים אחריו כזו יותר כי הם בהפסד ענקי מזה.

מעולה! נסיתי וזה מראה סימנים של מוות. גם המאורר מת [אני חושב]. יכולה להיות בעיה?

פורסם

הרשה לתקנך אבל הם כן נותנים אחריות "לכל החיים" אלא שבדרך זה שלוש שנים אבל עם יש לך מעבד כזה עם המדבקה שלהם וכל זה הם יחליפו לך ולא יעשו לך שום בעיות גם עם חלפו שלוש שנים מיום רכישת המעבד, אמנם אני לא מדבר מניסיון אישי תודה לאל אבל אני יודע את זה.

פורסם
  • מחבר

יש לי את המדבקה ללא ספק, אבל המספר דהה לי. האם הם עדיין יקבלו?

פורסם

לא רואה סיבה למה שלא נסה ראשית להחליפו דרך החנות בה רכשת את המעבד עם החנות עדיין קיימת ואתה יכול להגיע אליה.

אם לא תצליח אז תנסה דרך חנות מחשבים אחרת שאתה מכיר וגם אז אתה לא מצליח אז נסה לפנות ישירות לאיסטרוניקס.

פורסם
  • מחבר

כן כן היא קיימת.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמתם לב שכולם מפחדים שישרף המעבד שמים קרור רצחני קרור מים וכד'

ולישרוף מעבד זה כל כך קשה 4 עמודים בשביל עצות לשריפת מעבד

מוגזם לא?

(עוד ניתנה תשובה) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים