עבור לתוכן

איך אני יכול לשרוף את המעבד שלי לצורך האחריות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המעבד מגיעה ל200 עד 300 עלות תלוי במעבד ומתפחם...

נזכרתי: אני לא יודע להוריד את הסינק. הכל באריזה שחורה כזאת. אם אני אפרק את זה, יראו שפתחתי את זה.

• תגובות 38
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תריץ אוברקלוק מטורף על המעבד

אני מדבר הכי חזק שאפשר ואם אי אפשר תמיד אפשר לשים אותו מעל ללהבה ולהגיד שהוא נשרף.

כל בעל חנות מפגר יאמין לזה

פורסם

אני אומר לך אני עשיתי את זה וזה עובד פשוט לחשמל את המעבד במלוא מובן המילה כי הוא לא מצליח להישרף גם אם מורידים לו את הקירור הוא פשוט שורד את זה אפילו אם תנסה להוסיף לו חום עם מלחם (ניסינו גם את זה אבל שתי הדרכים היחדיות שהצליחו היו לדפוק על המעבד עם פטיש 5 קילו ובשנייה לחשמל)

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך אני עשיתי את זה וזה עובד פשוט לחשמל את המעבד במלוא מובן המילה כי הוא לא מצליח להישרף גם אם מורידים לו את הקירור הוא פשוט שורד את זה אפילו אם תנסה להוסיף לו חום עם מלחם (ניסינו גם את זה אבל שתי הדרכים היחדיות שהצליחו היו לדפוק על המעבד עם פטיש 5 קילו ובשנייה לחשמל)

איך בדיוק לחשמל אותו?

פורסם

אם תשרוף אותו ויראו עליו שהוא שרוף (ליבה שחורה) לא תקבל אגורה

פורסם

קח גרביים

שים אותם

עלה על שטיח

שפשף את הרגליים כאילו זה שטיח לניגוב רגלים (יוצר חשמל סטטי)

ואז תיגע בחיבורים של המעבד ללוח אם עם האצבע

חזור כמה פעמים. נסה להפעיל ותן תוצעות :)

פורסם

רק בבקשה להחליף גרביים לפני שאתה משפשף

ולהשתמש בגרביים נקיות על השטיח.

:o

מהה?????!!???

מי אמר את זה?

פורסם

הבנתי שזה SLOT1 ... קח איזה מוליך ותחבר את כל המוליכים מהמעבד שנמצאים שם ואז שים בלוח ..... תספר לנו מה היה .

פורסם

באמת הכי קל להוריד את הסינק... המעבד לא הופך לשחור... כי הוא נשרף תוך 10-15 שניות.... ה350 היה נראה כמו חדש רק שלא ממש עבד ;D

פורסם

כמה שיטות מהירות...

א. טבול את המעבד במים...

ב. קצר כמה "רגלים" שלו

ג.שבור כמה "רגלים" שלו

ד.אם א' לא פעל תשאיר את המעבד יומיים-שלוש בתוך המים...

ה.לאחר א' וב' אין מצב שהוא יפעל אם כן תן אותו למתאבד הבא של החמאס

הוא כבר יתפל בו

ו. שמור אותו לל'ג בעומר הבא

פורסם

באמת הכי קל להוריד את הסינק... המעבד לא הופך לשחור... כי הוא נשרף תוך 10-15 שניות.... ה350 היה נראה כמו חדש רק שלא ממש עבד ;D

אני די בטוח שבמעבדים האלו כבר היה את המנגנון שמוריד את מהירות השעון כאשר המעבד חם מדי,

אז הדרך היחידה היא לחשמל אותו.

פורסם

ככה

cb0056.jpg

אן ככה

cb0057.jpg

ותמיד אפשר גם ככה

cb0077.jpg

cb0078.jpg

cb0079.jpg

פורסם

אני די בטוח שבמעבדים האלו כבר היה את המנגנון שמוריד את מהירות השעון כאשר המעבד חם מדי,

אז הדרך היחידה היא לחשמל אותו.

חחח באמת נראה לך שהמנגנון הזה יעיל כאשר אין על המעבד סינק בכלל??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן טוב... המנגנון לא מספיק בכלל להגיב... זה קורה תוך שניות..

פורסם

אחרי שניה המעבד שלך יראה ככה

cb0042.jpg

פורסם

דיי לדמיין בבקשה...

זה לא שאני ממציא לך פה... ראיתי את זה... לא קורה כלום והוא לא נדלק ולא רואים עליו כלום פשוט.... הוא לא עובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים