פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר המעבד מגיעה ל200 עד 300 עלות תלוי במעבד ומתפחם...נזכרתי: אני לא יודע להוריד את הסינק. הכל באריזה שחורה כזאת. אם אני אפרק את זה, יראו שפתחתי את זה.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים תריץ אוברקלוק מטורף על המעבד אני מדבר הכי חזק שאפשר ואם אי אפשר תמיד אפשר לשים אותו מעל ללהבה ולהגיד שהוא נשרף.כל בעל חנות מפגר יאמין לזה
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אני אומר לך אני עשיתי את זה וזה עובד פשוט לחשמל את המעבד במלוא מובן המילה כי הוא לא מצליח להישרף גם אם מורידים לו את הקירור הוא פשוט שורד את זה אפילו אם תנסה להוסיף לו חום עם מלחם (ניסינו גם את זה אבל שתי הדרכים היחדיות שהצליחו היו לדפוק על המעבד עם פטיש 5 קילו ובשנייה לחשמל)
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר אני אומר לך אני עשיתי את זה וזה עובד פשוט לחשמל את המעבד במלוא מובן המילה כי הוא לא מצליח להישרף גם אם מורידים לו את הקירור הוא פשוט שורד את זה אפילו אם תנסה להוסיף לו חום עם מלחם (ניסינו גם את זה אבל שתי הדרכים היחדיות שהצליחו היו לדפוק על המעבד עם פטיש 5 קילו ובשנייה לחשמל)איך בדיוק לחשמל אותו?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים קח גרביים שים אותם עלה על שטיח שפשף את הרגליים כאילו זה שטיח לניגוב רגלים (יוצר חשמל סטטי) ואז תיגע בחיבורים של המעבד ללוח אם עם האצבע חזור כמה פעמים. נסה להפעיל ותן תוצעות
פורסם 2003 ביוני 822 שנים רק בבקשה להחליף גרביים לפני שאתה משפשף ולהשתמש בגרביים נקיות על השטיח. מהה?????!!??? מי אמר את זה?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים הבנתי שזה SLOT1 ... קח איזה מוליך ותחבר את כל המוליכים מהמעבד שנמצאים שם ואז שים בלוח ..... תספר לנו מה היה .
פורסם 2003 ביוני 822 שנים באמת הכי קל להוריד את הסינק... המעבד לא הופך לשחור... כי הוא נשרף תוך 10-15 שניות.... ה350 היה נראה כמו חדש רק שלא ממש עבד ;D
פורסם 2003 ביוני 822 שנים כמה שיטות מהירות...א. טבול את המעבד במים...ב. קצר כמה "רגלים" שלוג.שבור כמה "רגלים" שלוד.אם א' לא פעל תשאיר את המעבד יומיים-שלוש בתוך המים...ה.לאחר א' וב' אין מצב שהוא יפעל אם כן תן אותו למתאבד הבא של החמאסהוא כבר יתפל בוו. שמור אותו לל'ג בעומר הבא
פורסם 2003 ביוני 822 שנים באמת הכי קל להוריד את הסינק... המעבד לא הופך לשחור... כי הוא נשרף תוך 10-15 שניות.... ה350 היה נראה כמו חדש רק שלא ממש עבד ;Dאני די בטוח שבמעבדים האלו כבר היה את המנגנון שמוריד את מהירות השעון כאשר המעבד חם מדי,אז הדרך היחידה היא לחשמל אותו.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אני די בטוח שבמעבדים האלו כבר היה את המנגנון שמוריד את מהירות השעון כאשר המעבד חם מדי,אז הדרך היחידה היא לחשמל אותו.חחח באמת נראה לך שהמנגנון הזה יעיל כאשר אין על המעבד סינק בכלל??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן טוב... המנגנון לא מספיק בכלל להגיב... זה קורה תוך שניות..
פורסם 2003 ביוני 822 שנים דיי לדמיין בבקשה...זה לא שאני ממציא לך פה... ראיתי את זה... לא קורה כלום והוא לא נדלק ולא רואים עליו כלום פשוט.... הוא לא עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.