פורסם 2003 ביוני 822 שנים אבל בטח יש איזושהי שיטה לפרוץ אותו לא!?תחשוב על משהו אחי אני מת לעשות לו את זה עד שהוא יישרף ואז ההורים שלי יקנו לי מחשב חדשיש לכם איך אני יכול לשרוף את המעבד שלי לצורך האחריות? הוא פנטיום 2 233.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים יש לכם איך אני יכול לשרוף את המעבד שלי לצורך האחריות? הוא פנטיום 2 233.אל תדאג, אם תחפש תמצא ויש הרבה תרדים, המעבדים של אינטל הם נותנים אחריות לכל החיים- הם בעצם מתכוונים לכל חיי המעבד = 3 שנים, אל תנסה להתווכח פה תחפש בפורום ותמצא.גם את הפנטיום 3 אם ישרפו לא יתנו אחריות אז גם את שלך לי יתנו
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר חפשתי! לא הצלחתי למצוא שום דבר!למעשה, הת'רד הזה מחיפוש. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?בקשר לאחריות: יתנו לי כמו גדולים, סמוך עליי.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים זה תלוי מי היבואן יש יבואן בארץ (שכרגע שחכתי את שמו) אשר נותן באמת אחריות לכל החיים ומכיוון שאין כזה מעבד יותר אז הם נותנים לך זיקוי לקנות מעבד חדשנ.ב. דרך מצויינת לשרוף מעבד היא להוציא אותו ואז לחתוך פלוס ומינוס 12V מהספק ופשוט לחשמל את הרגליים של המעבד אם זה סוקט או את החיבור של הכרטיס (החלק התחתון שמתחבר לסלוט) אם המעבד הוא סלוט
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר עזבו את העניין של ההחלפה. אני צריך דרך מופרטת כיצד לשרוף את המעבד.מדובר על P2-233 הוא עומד 90 מעלות ללוח, גדול ושחור כזה. נו אתם יודעים.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים רשמתי לך איך וזה מניסיון מה שאני אומר לך שרפתי כך ביחד עם בעל חנות 3 מעבדים כך בשביל שהוא יוכל אחרי זה להחליף אותם
פורסם 2003 ביוני 822 שנים היבואנית הרשמית של אינטל בישראל היא איסטרוניקסואני לא חושב שתקבל אחריות על מעבד כזה...אולי יתנו לך זיכוי על השווי שלו... שזה אולי כמה עשרות שקלים
פורסם 2003 ביוני 822 שנים או שפשוט תיקח חוטים ישר מנקודת החשמל בקיר ותן לו איזה זץ חשמלי פטאליאני לא אחראי!
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אתה באמת רוצה לשרוף אותו???תוריד את הסינק ותפעיל... זה ז**ן את ה350 שהיה לחבר שלי ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.