עבור לתוכן

חוות דעת לפני רכישה, סכום של 2500 ש"ח, שימוש משרדי/ביתי, ללא אוברקלוק,

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה באמת נראה מרשים, אך לא הייתי סומך ב-100% על כתבה בנוגע למוצר של AMD מאתר שנקרא amdzone.com אם אתה מבין למה אני מתכוון... ;)

בכל מקרה תודה רבה, נעשה חושבים למרות שזה נשמע די טוב ומתאים למה שאני צריך. אם יעלו הצעות נוספות אשמח לשמוע.

דרך אגב, כמה בערך צריכה לעלות הרכבה של המחשב? אין לי בעיה לעשות את זה בבית אבל אני מעדיף שיעשו את זה במעבדה, כך גם יש פחות בעיות של אחריות.

פורסם

יש סקירות זהות בכל רחבי הרשת - גגל.

המפרט כבר כולל הרכבה.

פורסם
  • מחבר

יש סקירות זהות בכל רחבי הרשת - גגל.

המפרט כבר כולל הרכבה.

שמעתי על "Google it" אבל לא על ההטייה של "גגל"... :D

אהבתי.

כולל הרכבה? יופי.

שוב תודה רבה, עזרתם לי מאוד. וכמו שאמרתי קודם - הערות והצעות נוספות יתקבלו בברכה.

tmpusr, תודה רבה לך על העזרה והסבלנות. בזכותך כנראה יהיה לי מחשב שתואם יותר את הצרכים שלי. :)

פורסם
  • מחבר

נזכרתי בעוד כמה שאלות, אם אפשר.

קודם כל לגבי המארז: כמה יציאות USB יש מאחורה (מקדימה ראיתי 2)?

ולגבי כרטיס רשת: אני צריך כרטיס רשת כי מן הסתם המחשב יהיה מחובר לאינטרנט. מה ההבדל בין 10/100 לבין 10/100/1000?

שאלה נוספת - האם מחשב שמתחבר אלחוטית לראוטר בעזרת USB צריך כרטיס רשת?

תודה. :)

פורסם

ekmo,

אתה צריך פוטושופ לכתוב דוקטוראט? מה, התוצאות לא בדיוק...

:silly:

פורסם
  • מחבר

ekmo,

אתה צריך פוטושופ לכתוב דוקטוראט? מה, התוצאות לא בדיוק...

:silly:

:lol:

לא, המחשב לא בשבילי ולא אני הוא זה שכותב את הדוקטורט. דרך אגב, בחלק מתחומי המחקר יש צורך בתוכנת פוטושופ ע"מ להציג חלק מתוצאות המחקר, תמונות מסויימות, להפעיל אפקטים שונים על תוצאות של ניסויים ועוד. אף אחד ברמות כאלו של עבודה לא משתמש בפוטושופ ע"מ לזייף תוצאות (אני מקווה) ובכל מקרה זה כמעט ובלתי אפשרי מפני שעבודת דוקטורט לא כותבים סתם כך ומגישים. צריך לעבור ועדות, אישורים, פרופסורים שמתקנים ובוחנים, אנשי אקדמיה ומחקר חיצוניים שמאשרים וכו'.

ואחרי שסיימנו עם זה - יש לך תשובה בשבילי? ;)

למישהו יש?

פורסם

נזכרתי בעוד כמה שאלות, אם אפשר.

קודם כל לגבי המארז: כמה יציאות USB יש מאחורה (מקדימה ראיתי 2)?

כמה שיש בלוח האם (6 אם אני זוכר נכון)

ולגבי כרטיס רשת: אני צריך כרטיס רשת כי מן הסתם המחשב יהיה מחובר לאינטרנט. מה ההבדל בין 10/100 לבין 10/100/1000?

הכרטיס מובנה בלוח האם. 1000 זה 1G אבל אין ממש ראוטרים במחיר שפוי שתומכים בזה ממילא.

שאלה נוספת - האם מחשב שמתחבר אלחוטית לראוטר בעזרת USB צריך כרטיס רשת?

הכוונה שיש לך כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB? אז לא צריך אחד נוסף.

תודה. :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים