פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים הראשונה:Pentax K200Dhttp://zap.co.il/model.aspx?modelid=694902אמרו לי שהיא טובה ..השנייה: Nikon D40 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490448אין בה איזה מייצב בגוף (מישהו יכול להסביר לי מזה) , ולכן צריך לקנות עדשה מיוחדת למצלמה הזאת..השאלה עם שווה להשקיע 1000 שקל יותר בשביל המייצב הזה..אני בכלל לא בטוח שאני מוכן להשקיע 2000 שקל, אבל נראה כבר..אני דיי חובבן, אבל אני לומד עכשיו צילום שנה שניה, ואני חושב שאני רוצה להמשיך עם זה והלתחיל לעשות מזה כסף, זאת אומרת אירועים וכאלה..השימושים שלי הם כנראה דיי בסיסיים..אין לי תקציב כלשהו ולכן קשה לי לתת מחיר.אם יש לכם הצעות למצלמות אחרות, תגידו בבקשה.יום טוב, מתן.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים פחחפחפח אתה מקבל בK200 הרבה יותר ממייצב בהשוואה לD40מצטער אבל אני עייף, אני אפרט מחר
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מה אתה משווה למבורגיני לסובארו פשע?ובשביל לצלם בארועים אתהא. לא צריך ללמוד, פשוט לך לאיזה סטודיו ותגיד להם שאתה צלם ושאתה רוצה לצלם... אני גם מצלם כתחביב ואני עובד באולם ארועים, אז יוצא לי לדבר עם צלמי ארועים לא מעט.ב. צריך "קצת" יותר ממצלמה, אתה צריך 2 מצלמות ו2 פלאשים לצורך גיבוי...
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר א) יש לי עוד מצלמה בבית, לא שלי.. אבל אני יכול להשתמש בה מתי שאני רוצה ( של בן דוד שלי)..ב) יש לי פלאש אחד (חיצוני) זה לא מספיק ?ושמעו, לפי התגובות שלכם לא הבנתי איזה מצלמה עדיפה..ויש לכם משו אחר להציע אולי ?!
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אין מה להשוות בין המצלמות כי זה שני עולמות שונים.לגבי פלאש אחד, אם הוא ידפק, תצטרך להשתמש בפלאש המובנה של המצלמה.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר בינתיים אני לא מצלם אירועים ככה שזה בסדר.. אם אי אפשר להשוות, אז תגידו מה עדיפה ומדוע, כי אני לא ממש מבין במצלמות, אני יותר עמוק בצילום עצמו .. חחחח
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים זה עובד ככה... יותר יקר, יותר טוב (לפחות במקרה הספציפי הזה)הK200D מיוצבת וכו' ולD60 אין אפילו מנוע פוקוס פנימי, ושלא נדבר על 3 נקודות פוקוס בלבד (לעומת 9 בפנטקס אם אני לא טועה)...הפנטקס עדיפה מכל הבחינותהD60 זה D40 עם סנסור של 10MP+שיחקתי עם הD60 והיא הרגישה ממש קטנה ומצועצעת ביד, אבל זה העדפה אישית.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר מזה אומר שהיא מיוצבת ?ויש לך המלצות אחרות בסביבות האלפיים, עדיף פחות.. ?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מייצב זה מנגנון שמפצה על הרעידות של היד שגורמות למריחת התמונה בחשיפות איטיות יחסית בתנאי תאורה קשים.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אם כבר מדברים על הפנטקס... ברשותך אשאל 2 שאלות (שאני מקווה שיתרמו לך גם)1. האם יש אחריות בינלאומית למוצר? (במקרה ואני מביא אותו מחו"ל)2. האם הפלאש הפנימי ועדשת הקיט מספיקים ליצור תמונות נורמליות?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים האיכות של עדשת הקיט של פנטקס היא מהטובה ביחס לעדשות הקיט.ופלאש ישיר זה פלאש ישיר אתה לא תוכל להקפיץ איתו
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים תודהפשוט ממה שהבנתי מצלמות כאלו שהן מודולריות מגיעות עם חלקים פשוטים יחסית, לכן אני רוצה לדעת אם עדיין אפשר להפיק תמונות טובות עם עדשת הקיט, או שיש לקנות עדשה לשימושים הספציפים שלי.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אני חושב שבתור צלם מתחיל עדשת הקיט תספק אותך, אתה תמיד יכול להוסיף עוד עדשות.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר אני לומד צילום במכללה לצילום במוסררה, כמגמה בבצפר..עכשיו תיהיה השנה השניה שלי..אני כנראה לא הולך לצלם ספורט וכאלה, אלה שטויות בתאורה קשה וכאלה..השאלה אם זה יספק אותי.. ?ועוד שאלה..יש אפשרות להוסיף סכום סמלי נגיד 200 שקלים, ולקבל משו יותר טוב? מתן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.