פורסם 2003 ביוני 822 שנים שמתי את הדיסק של אקס פי בסי די ועשיתי BOOT ואחרי שזה פירמט והעתיק את הקבצים למחשב במסך הכחול זה עושה RESET וכשזה בא להעלות את ההמשך של ההתקנה זה נתקע בדוס וכותב: NTLDR is missingpress ctrl+alt+del to restartבבקשה תעזרו לי זה די דחוף לי
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מדברים על פיצול של הכונן יש לך את התוכנה Partition Magic היא מאוד קלה לשימוש מה FDISK.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מכניס דסקט איתחול. a: fdisk אפשרות אחרונה או לפני אחרונה, 4 {מידע על הכוננים}, תהיה מן טבלה כזו, בשורה של C אם יש A אז היא פעילה. {active}
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מדברים על פיצול של הכונן יש לך את התוכנה Partition Magic היא מאוד קלה לשימוש מה FDISK.אבל אין לו WINDOWS... ובדבר הנ"ל FDISK יותר נוחה.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מה זה נותן לי? אם לא כתוב שם A אז?אם זה לא מוגדר כאקטיב פשוט תגדיר אותום אני לא טועה זו אופציה 1 או 2אני לא זוכר......Set Activeואז אתה בוחר את הכונן הראשי שלך....אם יש לך דואל בוט - גם 98 וגם XPאתה צריך להגדיר את c (איפה שה 98 מותקן) כאקטיב ואז להתקין את XP לפרטישן אחר
פורסם 2003 ביוני 922 שנים בהתקנת נקייה של WINDOWS XP... תפרמט את המחיצה לNTFS (רק אם אין לך חלונות 98/ME/95 או לינוקס), ואז תתקיןההתקנה צריכה לעשות SET ACTIVE אוטומתית למחיצה שבחרת להתקין עליה את הוינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.