עבור לתוכן

מחשב לא מתחבר לרשת ואינו מוכן להתקין מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. גם לא עם דיסק מקורי שקיבלתי עם המחשב. מה עליי לעשות? בתודה מראש למגיבים.

נ"ב גם זמן העליה של ווינדוס ארוך בלפחות דקה מאשר מה שהיה קודם. אני מחקתי את כל הקבצים ותוכנות חוץ משל המערכת והדרייברים. אך זה לא עזר.

פורסם

תאר מה מתרחש ברגע שאתה מנסה להתחבר לרשת כלשהי לא משנה באיזה דרך.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי לפחות 3 רשתות אלחוטיות פתוחות. ביוטורנט הRSS-ים לא נטענים וגם חלק מהטורנטים אבל השאר טס. יש לי 3 דפדפנים ולא עולה שום דף גם לא חיפוש של גוגל. בסטסטוס כתוב על IPv4 אינטרנט ועל IPv6 מוגבל. כמו כן יש לי עוד מחשב ואני מחובר לאותה רשת אלחוטית ואין שום בעיה.

סליחה כתבתי כאן בטעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים