עבור לתוכן

נוסע לאמריקה - רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב 4000-5000 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן

בקרוב אני נוסע לאמריקה (פילדלפיה - ניויורק ) לכמה שבועות, והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב נייד לעצמי. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, אני לא משחק כל כך משחקים, אך כמובן שאשמח גם לראות סרטים ותוכניות טלוויזיה באיכות טובה על המסך. דבר חשוב שנוסף לי - שהמחשב יהיה קל. לא מעוניין במחשב כבד שמעצבן להסתובב איתו.

מכיוון שאני יודע שבארצות הברית המחירים הרבה יותר זולים, זאת נראה לי הזדמנות להשקיע במחשב מעולה לטווח ארוך. לפי מה שהבנתי, מחשב שבארץ עולה 6000 שקל, יעלה שם בסביבות ה4-4 וחצי. התקציב שלי (בשקלים) הוא בערך 4000-5000 שקל, ואפשר להיות גמישים. כמובן שאני מחפש מחיר בדולרים.

כמו כן, אשמח לקבל הסבר לגבי האחראיות על מחשבים ניידים שקונים בארצות הברית - קיימת כזאת בארץ? זה עובד כמו שצריך?

תודה לעוזרים, עדן

פורסם

התקציב גם בלתי מוגבל וגם 5000 ש"ח? י :-\

פורסם
  • מחבר

אוקי, ערכתי לתקציב.

זה הסכום שאני מעוניין להוציא, אולם אם יש מחשב טוב שעונה הצרכים שלי בפחות\או ביותר, זאת גם אפשרות מבחינתי.

פורסם

אפשרויות:

ב-14':

Lenovo T400 - איכות טובה, חיי בטריה מדהימים, מחיר מעולה. סטטוס האחריות בארץ עדיין לא ברור בצורה מלאה.

Dell Latitude E6400 - איכות טובה, חיי בטריה טובים. יותר יקר אבל דרך דל כמעט תמיד ניתן לרכוש אחריות בינלאומית.

HP6930p - רק יצא אז עדיין אין הרבה ביקורות אבל כנראה יציע איכות בניה גבוהה מאד ואולי גם חיי בטריה טובים. HP מאפשרים אחריות בינלאומית על דגמים עסקיים בחלק גדול מהמקרים.

ב-12':

Lenovo X200 - איכות מעולה. חיי בטריה מצויינים. אין Touchpad (אבל יש Trackpoint) ואין כונן אופטי מובנה. מתחיל בקצה העליון של התקציב שלך. אני לא יודעת מה סטטוס האחריות בארץ כרגע אבל אני משערת שהמצב דומה לזה של ה-T400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים