עבור לתוכן

שאלה כללית לגבי קנית מחשב

Featured Replies

פורסם

אני הולך לרכוש מחשב חדש עד סוף השנה (אני לא לחוץ בנושא).

השאלה שלי האם כדאי לחכות חודש חודשים עד שיצאו המעבדים החדשים של אינטל (בשביל הירידה במחיר).

ואולי איזה משהו מעניין בשוק כרטיסי המסך.

או האם ההבדל בין היום לבין עוד 4 חודשים (מקסימום) לא יהיה משמעותי.

פורסם

זה לא דווקא בגלל יציאה של מעבדים חדשים.

אם תעקוב אחרי כל ההשקות וההתפתחויות בעולם החומרה, תראה שהשינויים הם מאוד תכופים ואפילו יותר קצרים מארבע חודשים, וזו אחת הסיבות ש"מדור המפרטים" לא מצליח להיות מעודכן.

בנוסף, בתחילת נובמבר, שזה בדיוק בעוד חודשיים, צפויים לצאת המעבדים החדשים של אינטל. קשה לי להאמין שזה ינחית את המחירים של הPENRYN כי המעבדים מיועדים למשתמשי EXTREME, בכל אופן, אינטל חותכת מחירים כל כמה חודשים ויכול להיות שבאותה הזדמנות תחתוך גם כן.

אם אתה לא לחוץ על מחשב, אז תחכה קצת לראות מה יהיו ההתפתחויות (AMD משיקה כנראה בינואר את המעבדים שלה המבוססים על 45n).

פורסם
  • מחבר

עד סוף השנה אני לא ללחוץ, אז אני אחכה בתקווה לירידה במחיר, תודה.

דרך אגב במחשב הישן שלי שעובר בירושה למטה, יש כרטיס מסך 6600 ולוח אם K8N NFORCE4

זכרון 1.5G (כבר הביאו לי 500 ומביאים לי עוד מעט עוד 500) ומעבד AMD 3200

האם אני יכול לשדרג משהו במחיר טוב כדי לשפר בוא את הביצועים, למשל כרטיס המסך?

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אשאל אחרת, בדקתי שוב את המפרט ומצאתי שהלוח אם תמך ב PCI_EX16

כך שאני מבין שאפשר לשים עליו כל כרטיס גרפי חדש, לא?

האם כדאי לי להשקיע ולקנות נגיד 2 כרטיסי מסך HD4850 ולהתקין אחד במחשב החדש ואחד בישן.

אז האם במחשב הישן, אני הראה שיפור משמעותי בביצועים בהתחשב במעבד שרשמתי ובזכרון (יהיה 2G זכרון במהירות 667)

או שיווצר איזה שהוא צוור בקבוק וכדאי לי לבחור כרטיס מסך יותר פשוט שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות/תועלת.

תודה.

פורסם

עם המעבד שיש לך תקח 9600GT או 9800GT..

כרטיסים יוצר חזקים סתם לא ינוצלו..

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה לכרטיס ספציפי מאחת הסדרות הנ"ל, בבקשה (עדיף אם לינק לאתר טוב),

כי נכנסתי לכמה חנויות ויש כמה כרטיסים כאלה עם אותו מפרט אבל הפרשי מחירים עד 500שח

בסדר חברה יותר טובה תיקח קצת יותר עבור המותג אבל לא 500שח נשמע יותר כמו מוצרי ממוחזרים או משהו...

תודה.

פורסם
  • מחבר

הנה על זה דיברתי, ראיתי את הכרטיס הזה ב SKYPC (נראה לי), אז למה הכרטיס של חברות אחרות עם אותו מפרט עולים ב400 שח יותר?!

יש מצב שPALIT הללו עושים מה שעשו פה החנות הזאת שכולם שונאים ומוחרים מוצרים שהיה בהם פגם לאחר תיקון?

פורסם

ממ כל חברה והתמחור שלה.. סה"כ החברה הזאת היא כמו כל החברות והיא מאוד מומלצת..

יש לך שנתיים או שלוש אחריות (תבדוק אני לא זוכר) ואחרי זה גם אם קורה משהו הכרטיס גם ככה גרוטאה..

ועכשיו לשאלה שלך: לא הם לא עושים את זה.. החברה היא בעלת שם עולמי כו מי ג'יגהביט ואסוס וכל חברה אחרת..

תקח בראש שקט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה עזרת לי, אני עוד אחזור לפה מאוחר יותר השנה לבנות מפרט למחשב החדש.

פורסם

תמיד שמח לעזור.. תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים