עבור לתוכן

תמליצו לי על ריפלקסית עד 3500 שקל

Featured Replies

פורסם

כולל עדשה. בינתיים שקלתי 3 אפשרויות:

הK200D עם עם עדשת קיט 18-55

הD60 עם עדשה 18-135

או הD80 עם עדשת קיט 18-55

פורסם

בסכום כזה אתה יכול לקנות קיט של K200D עם שתי עדשות (שתיהן מיוצבות בזכות המייצב שבגוף).

על ה-D60 הייתי מוותר. היא מצלמה מוגבלת ואין טעם ללכת עליה אם אתה יכול להרשות לך מצלמה יותר רצינית. ה-D80 עונה בהחלט להגדרה. היתרונות העקריים שלה על ה-K200D הם באפר ארוך יותר, פנס AF, עינית עדיפה (לא בהרבה), סוללת ליתיום וגלגלת קדמית. היתרונות של הפנטקס הם מייצב מובנה (קילר פיצ'ר אמיתי לדעתי), איטומי אבק ולחות לגוף, עבודה נוחה יותר במצב M, ציפוי נגד אבק על החיישן, ומערכת פוקוס שכוללת 9 חיישנים מוצלבים ועוד שניים שלא (בניקון רק המרכזי מוצלב).

פורסם
  • מחבר

איך הD80 לעומת הK200? אחת הדברים היותר חשובים לי הוא המייצב, מהסיבה שאני נוטה לצלם בין היתר הופעות. מה יותר טוב בD80?

פורסם

ב-D80 אין מייצב מובנה. יש עדשות מיוצבות (למשל 18-55 VR), אבל לא כאלה שכוללות טווח רחב וצמצם מהיר. בפנטקס יש מייצב מובנה ולכן ניתן להשתמש בעדשות כמו 50/1.4 או 17-50/2.8 (של טמרון) בייצוב מלא. אין להן מקבילות מיוצבות בניקון - לא מקוריות של ניקון ולא צד שלישי.

לגבי שאר היתרונות והחסרונות, ראה הודעה קודמת.

פורסם
  • מחבר

יש אולי איזו חנות בחיפה או באזור שמוכרת את הK200D בערך באותה מחיר? רק עם עדשת קיט אחת, כי בP1000 זה נמכר ב2799 שקל, יש איפה שהוא בסביבה של חיפה מקום שלא רחוק מהמחיר הזה?

פורסם

אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה. אולי מישהו אחר ידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים