עבור לתוכן

שאלה | חיבור שלט PS2 למחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי כמה שלטי PS2 איכותיים, שהייתי רוצה לחבר למחשב ולחסוך את הבזבוז על GAMEPAD ייעודי.

בבאג הנציג אמר לי שיש מתאם שמעביר משלט PS2 לכזה שיתאים לPS3. הוא אמר (בטלפון) שזה נראה כמו חיבור USB, אבל הוא לא יודע אם אפשר יהיה להשתמש בזה למחשב.

מה דעתכם? האם יש פתרונות אחרים?

פורסם

להערכתי זה יגרום חוסר תאימות וכאבי ראש, לא פעילות מלאה ושוטפת. אבל לא ניסיתי.

פורסם
  • מחבר

להערכתי זה יגרום חוסר תאימות וכאבי ראש, לא פעילות מלאה ושוטפת. אבל לא ניסיתי.

תראה, זה יעלה לי רק 60-70 ש"ח, לעומת זאת שלט ברמה של שלטי הPS2 שלי יעלה למחשב כ150-200.

הבירור יכול להישתלם.

פורסם

כן, יש מתאמים מיוחדים שמתחברים לusb, לא אמורים לעלות יותר מדי.

לי עצמי יש אחד, ובעזרת xpadder הגדרתי אותו שיפעל כמו גיימפאד רגיל.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

כן, יש מתאמים מיוחדים שמתחברים לusb, לא אמורים לעלות יותר מדי.

לי עצמי יש אחד, ובעזרת xpadder הגדרתי אותו שיפעל כמו גיימפאד רגיל.

בהצלחה :)

תוכל לפרט מהו XPADDER, כמה מסובך היה לעשות את זה והאם יש תאימות מלאה בכל המשחקים?

פורסם

זאת תוכנה שבעזרתה אתה מגדיר את כל הכפתרוים שיעבדו איך שאתה רוצה, היא גורמת למחשב "להאמין" שזהו פאד רגיל וככה כל משחק שיש לו אפשרות למשחק בג'ויסטיק יפעל.

אחרי כמה דקות אתה תבין את התוכנה, בסה'כ תוכנה קלה, ממשק גרפי נוח וחביב.

פורסם

היא לא עובדת על המחשב שזה גיימפאד, אתה פשוט יכול להקצות לכל מקש בגיימפאד (בתנאי שהיא זיהתה אותו) מקש במקלדת\עכבר.

ככה שהסטיק הימני ישלוט על העכבר והשמאלי עם החצים, לדוגמה.

תוכנה מצויינת.

יש כמה מתאמים ב DEALEXTREME שעולים בסביבות ה 5 דולר, אפילו עם מפצלים לכמה שחקנים.

תבדוק אם אתה יכול להזמין משם, מומלץ.

פורסם

אני משתמש במתאם ל-USB וכל המשחקים שתומכים בשלט עובדים מצויין. (חוץ מ-NFS למינהם, ששם הרטט נתקע והשלט רועד כל הזמן אם לא מכבים את זה)

פורסם

http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=12

אני משתמש במתאם הזה כבר קרוב לחודשיים עם שלטים אלחוטיים איכותיים שיש לי של הPS2 הוא עלה לי 50שקלים והוא מתפקד נפלא.. לא צריך שום דרייבר ושום עדכון חומרה... פשוט מחברים וזה עובד...

משחק איתו GRID, TMN,PES ועוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים