פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אהלן חבר'היש לי חבר,שחבר שלו עשה בצבא משו מגניבהוא לקח רמקול של חברת SANYO משו מעץ ישןפתח אותוהביא מצבר נראה לי של 12 וולט חיבר את הרמקול למצבר הוציא מהרמקול בננה לחיבור לאמפי ודברים דומיםוככה יצא רמקול נייד עם עוצמה כמו שמחבים רמקול למערכת...השאלה שלי היא אם מישו יכול לעזור לי בקניית המוצרים להרכבת דבר כזה ובכלל איך בדיוק לחבר את כל העסק הזה אחד לשניתודה לכל העוזרים!!אוראל
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אי אפשר לחבר רמקול ישירות למצבר, צריך מגבר. ולא הבנתי מה אתה רוצה לקנות. רמקול? מצבר?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר מה אז איך חבר של חבר שלי עשההוא לקח רמקול פשוטופשוט חיבר אליוי מצברר
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים יכול להיות שהיה קיים בתוך הרמקול מגבר והיה צריך רק כוח למגבר הפנימי כי אחרת אי אפשר..בעיקרון אתה צריך רמקול, מגבר עם יציאת 3.5mm (אוזניות) ומקור מתח יכול להיות בטריות יכול להיות חשמל עם שנאי ויכול להיות מצבר (קח בחשבון שאם המצבר לא מחובר לכלום מתי שהוא הוא יגמר ותצטרך להטעין אותו)
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אממ אתה יכול לעשות כמונילחבר רדיודיסק של רכב למצבר ולחבר רמקולים לרדיו דיסק הכל בתוך קופסא ויאללה מסיבות טבע רק שתזכור שלרדיו דיסק תצטרך מצבר עם מינימום 9 אמפר
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מה אז איך חבר של חבר שלי עשההוא לקח רמקול פשוטופשוט חיבר אליוי מצבררכנראה רמקול מוגבר. כמו של מחשב.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים יכול להיות שהיה קיים בתוך הרמקול מגבר והיה צריך רק כוח למגבר הפנימי כי אחרת אי אפשר..בעיקרון אתה צריך רמקול, מגבר עם יציאת - כניסת 3.5mm (אוזניות) ומקור מתח יכול להיות בטריות יכול להיות חשמל עם שנאי ויכול להיות מצבר (קח בחשבון שאם המצבר לא מחובר לכלום מתי שהוא הוא יגמר ותצטרך להטעין אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.