פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אני כבר יש לי כרטיס נעשה מפגש אני בטוח יהיה אם חולצה לבנה או גופיה לבנה לא יודע מה שיצא.. אבל בטוח לבן
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים רציני?? אני כ"כ שמח... התחלתי לשמוע את החבר'ה האלה לפני כמה ימים ופשוט התאהבתי, הם גדולים. בטוח שבחור בן 14 יכול להכנס? אגב, מי זה קובי יפרח? לפי גוגל הבנתי שהוא פייטן כלשהו. זה נכון?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים למה שתצטרך הגבלת גיל?אתה לא שווה כסף?אני חושב אם להגיע, מצד אחד הם נחמדים, מצד שני אני לא מת עליהם
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אגב, מי זה קובי יפרח? לפי גוגל הבנתי שהוא פייטן כלשהו. זה נכון? http://en.wikipedia.org/wiki/Orphaned_Land#Current_members Kobi Farhi − lead vocals, backing vocals, death growls, chants
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני יודע, בד"כ במועדונים כאלה יש... אז הבנתי שאין. אני בפנים אולי אביא עוד חבר.. תבואו, נעשה מפגשזון קטן(חס וחלילה, לא הארדיסק-רגל כמו פעם שעברה, סתם מפגש "חבר'ה" ) אגב מאיפה מזמינים כרטיס? לא חייב להגיע לשם פיזית, נכון? ^^ מגניב... התבלבלתי בין פרחי ליפרח, חיפשתי יפרח
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר אני יודע, בד"כ במועדונים כאלה יש... אז הבנתי שאין. אני בפנים אולי אביא עוד חבר.. תבואו, נעשה מפגשזון קטן(חס וחלילה, לא הארדיסק-רגל כמו פעם שעברה, סתם מפגש "חבר'ה" ) אגב מאיפה מזמינים כרטיס? לא חייב להגיע לשם פיזית, נכון? ^^ מגניב... התבלבלתי בין פרחי ליפרח, חיפשתי יפרח יש מכירה גם במקום. אתה יכול לקנות ממטאל שופ. (החנות של אחד החברים מOL)
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני מפחד שלא ישארו כרטיסים או שהמחיר יהיה גבוה יותר.מה אתה אומר, יכול לקרות?אם זה המחיר גם ללקנות מהמקום, והביקוש לא כזה גדול, אקנה במקום וזהו
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אל תיהיו מעפנים תזמינו כרטיס ,בהופעה הקודמת היה כלכך מפוצץ בגלל זה זה מלאי מוגבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.