פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימדאני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרושבגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם.כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה.השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדיתהחלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך.תודה לכל העוזרים.שלומי
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים קודם כל אתה צריך לבדוק את דרישות החומרה של התוכנות שאתה עושה בהן שימוש.בגדול:לתלת מימד אתה צריך את המעבד חזק בהתאם לתקציב שלך (מומלץ 4 ליבות).זיכרון כמה שיותר מהיר ועם המחירים של היום אין סיבה לא לקנות 4 ג'יגה לפחות (DDR2)כרטיס מסך תלוי בתוכנה שאתה משתמש אבל לרוב למשתמש הממוצע וגם הממוצע פלוס כרטיס מסך "רגיל" מסדרת GeForce או Radeonיכל בהחלט להספיק.לעריכת וידיאו לכרטיס המסך יש פחות השפעה, יש תוכנות שיודעות לנצל את כח העיבוד של כרטיס המסך ל Realtime Rendering בזמן העריכה כך שהכרטיסמבצע חישובים של רינדור האפקטים בזמן שאתה עושה תצוגה לסרט שלך. זה מאוד עוזר כאשר אתה עובד עם לקוח ואין לך הרבה זמן להמתין למחשב.כמו כן גם רייד 0 משפר את הביצועים בעריכת וידיאו כאשר הקבצים הזמניים שנוצרים בזמן העריכה נכתבים על מערך הרייד הזה.אני משתמש בתלת מימד ועריכת וידיאו. יש לי:Intel Core 2 Quad Q94508GB זיכרון של 1066MHz מערך רייד 0 של שני כונני 160ו ATi Radeon HD 4850 ב CrossFire
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר האם המפרט הבא אכן מתאים לדרישות שהם: עיצוב גרפי, עריכת תמונות וסרטונים יצירת אנימציה דו-מימדית ותלת-מימדית.התוכנות: free hand , 3d studiomax, advanced 3ds max, photoshop, premiere, flash, after effects, illustrator, in design, dream weaver מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.66GHZ 12MB BOXלוח: Asus Maximus Formulaזיכרון: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZכ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT crossfire ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT קירור מים: Thermaltake Bigwater 735 Liquid Cooling CL-W0075א. דיסק: 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WDכונן: DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACKמארז: CASE BRIZA 6097 + FILTER BLACKספק: POWER SUPPLY TOP POWER 650W 20/24PINהאם צריך לשנות או להוסיף למפרט הנ"ל דברים על-מנת לקבל ביצועים מדויקים ככול האפשר בתוכנות שהזכרתי?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים לא למארז,לספק,ללוח,לקירור המיים המיותר ולמעבד שאומנם הוא נהדר (יש לי אותו) אבל יצא מהחנויות כבר ולדעתי יהיה לך קשה להשיג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.