עבור לתוכן

4850x2 vs 280gtx

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה אני מתכננן כבר הרבה זמן ליקנות מחשב(עד ה 16 לחודש) ויש לי מפרט והכול...חוץ מכרטיס מסך שזה משגע אותי....

אני באמת מקווה שעד אז יצא 4850x2

אז ככה יש לי הצלבטות נוראה קשה לקחת 280 שהוא-קריר יחסית ויש דרייברים טובים יותר ל nv מאשר ati

או לקחת 4850x2 של ati-חם דרייברים חרא בייחס ל nv והבעיה הגדולה היא...שיש לו שתי ליבות שיש משחקים שלא תומכים....וזה יכול להוריד ביצועים...

אני יודע שה 4850x2 עוד לא יצא אבל אפשר להשוות בערך בין ה 280 ל 4850 cf שאני מאמין שהוא יציג ביצועים דומים ל 4850x2

מה עדיף יותר לקחת?למערכת כזאת.....בהתחשבות בביצועים ובעניין של שני הליבות....

q9450\q9550

G.Skill 4GB DDR2-800

Corsair 650TX 52A @ 12V-תלוי אם אני צריך....

Gigabyte GA-EP43-DS3

NZXT Tempest "AirFlow King"

הכרטיס מסך למסך 22 אינץ

תודה לכולם!

פורסם

אני באותה הבעיה, מפרט כמעט זהה.

אין לי שום דבר נגד ATI אבל יש המון תלונות על בעיות מגוונות עם הכרטיסים שלהם.

לפי מה שקראתי, גירסאות הפלוס של NV יצאו רק בסוף חודש הבא וכבר חיכיתי די הרבה....ככה שהשאלה היא האם כדי לחכות ל HD4850X2 או שללכת בכלל על כרטיסים כמו GTX260/9800GX2 (אולי אפילו GTX280.....).

פורסם
  • מחבר

תראה ההפרשים בין ה 280 ל 4850x2 הם לא כאלה גדולים מאוד הצפי לדעתי ל 4850x2 יהיו 1850-1950 ו ה 280 עולה כך

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1225

לא יודע אם החברה הזאת טובה....xfx אבל יחסית מחיר טוב...

פורסם

צריך לחכות ליציאה של HD4850X2 נראה כמה יעלה.

זה שהוא יקח GTX280 זה כמעט בטוח אבל עוד פעם הבעיות שציינת מקודם...

פורסם

עדיף ליבה אחת חזקה מאשר שתיים בינוניות... אני אישית הייתי הולך על ה280GTX

פורסם
  • מחבר

תראה לא הקטע של הליבות בינוניות וליבה חזקה....

הבעיה שזהשתי ליבות ליבה אחת......כי יש משחקים שלאתומכים שתי ליבות השאלה מה אחוז המשחקים שלא תומכים שני ליבות או מאיזה שנה כבר מפתחים משחקים שכן תומכים שתי ליבות...

פורסם

כל משחק נורמאלי תומך בריבוי ליבות השאלה היא עד כמה (לדוג' קרייסיס ו COD4 שמיים ותהום..)

פורסם

כל משחק נורמאלי תומך בריבוי ליבות השאלה היא עד כמה (לדוג' קרייסיס ו COD4 שמיים ותהום..)

יא מצחיק.... אתה תראה שבכך שAMD מוציאה את ה HD4850X2 היא יורה לעצמה ברגל בגלל שהתוצאה שלו לא תהיה רחוקה מהHD4870X2 ...

ותאמין לי שזה חזק.... הרבה יותר מהGTX280...

פורסם
  • מחבר

מה עם הכול הדרייברים הדפוקים שיש ל ati והחום של הכרטיס?..?

ומה יותר חזק כיום 280 או cf 4850 אם אפשר יהיה להשוות אותו ל 4850x2 מבחינת ביצועים במישחק שתומך 2 ליבות?

פורסם

היא לא יורה לעצמה ברגל משום שהפרש המחירים לא יהיה גדול, סה"כ היא תצא עוד יותר ברווח ולא בהפסד מזה.

פורסם

אם כבר, אז היא הורסת את המכירות של 4870, ואני לא מאמין שזה יקרה.

פורסם

הרבה אנשים חושבים ככה.... שיוציאו את החשיבה הזאת מהראש שלהם:

לכרטיסים החדשים של ATI אין בעיות חום.... אלו לא בעיות....

זה שהכרטיס חם יותר, אז מה.... הוא אמור להיות ככה....

ברגע שתקנה HD4850 והוא ישרף לך סתם אז תהיה לו בעיתת חום, אני מצתער אבל אני עוד לא ניתקלתי בכזה...

פורסם

לכרטיס אין ממש בעיות חום, אבל הקירור והמשחה הטרמית דפוקים.

הדרייברים מפגרים, כל עידכון של הקטליסט הביצועים יורדים לחלק מהאנשים, יש משום מה בעיה להריץ משחקים ישנים, יש רק 512 מגה זיכרון (נכון שיש גירסאות של 1 ג'יגה וקירור אחר, אבל ממש לא שווה להוסיך כסף בשבילם).

ומה עם NV? לא שמעתי שום תלונות, התלונה היחידה היא שהכרטיסים טיפה יקרים יותר.

פורסם

נכון, וגם לNV יש פתרונות במחירים מוזלים, ראה דוגמא: 9800GT XXT...

מה שנותן את ההייפ הגדול הזה לATI זה המחירים שלהם...

פורסם
  • מחבר

יאיר צודק בהחלט....לדעתי..

תראה גם יש יתרון בכלל לכרטיסי nv בגלל ה PhysX והדרייברים הטובים שלהם ביחס ל ati

אז אני ישאל אותכם שאלה...

כמו שאמרתי צפי המחירים של ה 4850x2 הוא בין 1850 ל 1950...האם אתם מעדיפים להוסיף 200 שקל בשביל לקבל כרטיס מסך שכולל PhysX וכולל דרייברים טובים יותר?לעומת 4850x2 עם דרייבירם פחות טובים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים